![]() |
Re: Machete in lucru - andrew 46
El Camino-ul a iesit super!
Bafta la pata aia sarita(bat-o norocul s-o bata)! Cat despre Lambo, de ce nu faci usa din poxilina?Ii ceva de lucru la ea dar se poate:D. Si daca nu poti face balamaua sa se deschida gen Lambo, o modifici pe cealalta si ai Lambo unic cu usi normale, ce zici? Bafta inca o data:)!! |
Quote:
Quote:
Quote:
despre lambo: ori ii fac usile [ambele] din poxilina fixe:???: ori poate gasesc o usa originala:rolleyes2 |
7 Attachment(s)
ei bine am terminat el camino8)
mai am doar sa-i pun plasa la bari si stopurile de vopsit:rolleyes2 nu sunt prea multumit de ea insa urmatoarea va iesi net superior;) interior mochetat:-) jante rotative[spinners] sper sa va placa:-P |
O iesti misto!!
Interiorul este superb!! Poate mai trebuiesc, ici-colo niste finisaje, dar per total e super!!! Bafta la urmatoareaD:! |
sincer nu imi place pentru ca e cam inalta si patratoasa ...... :???:
|
Seamana cu o cutie de conserve...:(
|
Quote:
Asta o durut!:lol::lol::lol: Intradevar este putin cam patratos si cam diferit de El Camino-ul real,dar...totusi mie imi place:D. |
Quote:
Quote:
daca o faceam mai joasa era si mai patroatoasa :lol: Quote:
|
mama, m-ai dobarat pur si simplu cu asta:shock::shock:,bravo si sa ai succes si spor in continuare!
felicitari inca odata!;) |
daca faceai masca dupa forma capotei,era super ! oricum, apreciez realizarea ta! succes in continuare!:lol:
|
Super fain ti-a iesit macheta! Cu grund pe ea arata....felicitari!
|
Quote:
si tie lafel;) Quote:
Quote:
dupa cum am spus mai sus,mai am sa-i pun plasa:rolleyes2 |
12 Attachment(s)
am terminat el camino!!8)
uitati niste poze cum era inainte si cum e acum:-P primele poze sunt facute de nechrophorus la el camino-ul lui al meu nu avea bari si grila..ca daca le avea il lasam stock;) sunt destul de multumit de cum a iesit si va rog nu mai spuneti ca arata ca o conserva ca nu-i asa!! sper sa va placa |
Este chiar foarte frumos!
Astept(am) urmatorul tau proiect!;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning