![]() |
Re: MAESTRII TUNINGULUI - ANTENA 3, Vineri- 5 Septembrie ora 23:10
tipul ala gratian este gratzian de la noi de pe forum?????
|
Foarte frumoasa realizarea acestei emisiuni.De cand am urmarit acel mic previu in care Gratian explica tacticos machiajul femei si facea asemanarea cu tuningul.. am stiut ca va fi o emisiune de exceptie ..si asa a fost!!!!, singurul comentariu cu minus al emisiuni este aceea voce a reporterului...sau cine a fost si greselile, gen rechin, etc..., mai bine vorbea Florica ..cu vocea lui florica erai captivat pana peste cap!!
Frumos ca s-a tratat fiecare lucru care este esential , pacat ca nu a fost mai mult timp pentru fiecare , Felicitari 4tuning-ului : Gratian , Vali & company.. Felicitari Mc mate , Hai-ul, Tengu , si tuturor care au luat parte la emisiune .. |
Quote:
|
tot respectu pentru el .......................stie el de ce
|
cred ca stim toti dc...si el stie deja ca majoritatea avem un respect special pentru el;)
|
sa numai fim off topic cine a inregistrat emisiunea???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna , sunt nou pe aici am vazut emisiunea si a fost spectaculoasa, sper sa mai fie asemena emisiuni. Bafta la toti si felicitari celor care au ajutat la realizarea acestei emisiuni.
|
respect pentru baieti si pentru "jucariile" loc.seria 7 ar fi aratat criminal negru,cu toate geamurile negre si garda foarte lasata.iar pentru matiz,jos palaria,fenomenale portierele alea.Inca o data FELICITARI !
|
Quote:
Multumesc celui care a pus filmele aici:) Aseara a picat curentul pe o zona intinsa din cartierul meu..Evident exact cand era emisiunea.. |
emisiunea a fost un prototip...asteptam insa o informatie de la cineva mai in masura..in legatura cu o viitoare emisiune:-"
|
cine imi zice si mie de la ce ora si in ce zi se difuzeaza emisiunea cu tuningul pe antena 3?cred ca sunt bolnav rau de tot dupa tuning :D:sad:ca eu am dat odata din nimereala si am recunoscut semenul de la 4tuning si mam oprit sa vad ce se zice si e super interesant:D care ma poate ajuta?
|
Invalid link! Why are you seeing this page? • the uploader did remove the file which was stored under this location • the file was removed by the administrators because it was violating the Terms of Service • the file was lost during the crash on November 22, 2007 • you got an incorrect page link din pacate cele 2 linkuri nu mai sunt valabile |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning