![]() |
Re: Colectii de vis
am vazut strecurate si un Aston Martin si 2 Jag-uri.Foarte tare colectia oricum.Modele de a caror existenta nici nu stiam.
O colectie BMW nu ne prezentati domnu Shumi? chiar as vrea sa salivez uitandau-ma la pozele colectiei unui fan BMW...///M:evil_laug |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva vitrine cu BMW-uri:
|
VAI:shock:-o ce machete frumoase.Doar cateva din ele daca as avea si as fi fericit.Matze de Ut models, si inca versiuni cabrio rare, si 850i-uri CSI:-o, Doamne ce frumoase pot fi.Si 850-ul ala mov cu jante de Alpina:love:.MI-am salvat si eu pozele.Sunt visul oricarui colectionar.Apoi ce sa mai zic de atatea matze laolalta si ///M-uri.M-au dat peste cap pozele astea...:oops:
Multumesc ptr poze domnu Schumi:wink: |
Quote:
De ceva vreme stau și mă uit pe posturile tale care majoritatea sunt...inutile! Calmează-te, nu trebuie să ne spui īn fiecare zi ce machete vrei tu sau ce ai mai visat noaptea, pur și simplu, nu ne pasă!;) |
1 Attachment(s)
O colectia racing 1/43
|
3 Attachment(s)
O colectie din Ungaria.
|
in a treia poza pe raftul 5 de sus in jos este un Golf1 cabrio.oare ce firma este??? e tot Sunstar? au facut si cabrio?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
destul de frumos si dupa cum vad, varianta ptr USA.mersi de raspuns.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Inca cateva poza: |
schumimodells este o colectie de porsche gt3 1/43 de vis?adica foarte multe modele ?
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti la prima poza?:D
|
hmm:confused2 sa speram ca nu i se infunda wc-ul:lol::lol::lol:
probabil ca in restul casei e plin de machete si doar acolo a mai avut loc, indraznet tipul. in poza a2-a se vad niste machete superbe, mai ales e36-le, manta si sierra aia.e minichamps cumva:confused2? |
Adevarul e ca stiu si eu persoane ce stau la WC si 30minute pe zi :) , dece nu si cand ne facem treburile sa nu admiram machetele... ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning