Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Colectii de vis (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/88089-colectii-vis.html)

FED express 18-10-10 20:55

Re: Colectii de vis

am vazut strecurate si un Aston Martin si 2 Jag-uri.Foarte tare colectia oricum.Modele de a caror existenta nici nu stiam.
O colectie BMW nu ne prezentati domnu Shumi? chiar as vrea sa salivez uitandau-ma la pozele colectiei unui fan BMW...///M:evil_laug

schumimodells 18-10-10 21:19

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3738368)
am vazut strecurate si un Aston Martin si 2 Jag-uri.Foarte tare colectia oricum.Modele de a caror existenta nici nu stiam.
O colectie BMW nu ne prezentati domnu Shumi? chiar as vrea sa salivez uitandau-ma la pozele colectiei unui fan BMW...///M:evil_laug

Da am vazut ca este si Jag,si Aston,dar asta doua marci o apartinut de la Ford Motor Company.(la Ford o numit PAG,adica Premium Automobile Group:Aston,Jaguar,Land Rover si Lincoln) Primul trei o vandut deja firma.

schumimodells 18-10-10 21:30

7 Attachment(s)
Cateva vitrine cu BMW-uri:

FED express 19-10-10 05:18

VAI:shock:-o ce machete frumoase.Doar cateva din ele daca as avea si as fi fericit.Matze de Ut models, si inca versiuni cabrio rare, si 850i-uri CSI:-o, Doamne ce frumoase pot fi.Si 850-ul ala mov cu jante de Alpina:love:.MI-am salvat si eu pozele.Sunt visul oricarui colectionar.Apoi ce sa mai zic de atatea matze laolalta si ///M-uri.M-au dat peste cap pozele astea...:oops:

Multumesc ptr poze domnu Schumi:wink:

manu_96xls 19-10-10 09:24

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3739104)
VAI:shock:-o ce machete frumoase.Doar cateva din ele daca as avea si as fi fericit.Matze de Ut models, si inca versiuni cabrio rare, si 850i-uri CSI:-o, Doamne ce frumoase pot fi.Si 850-ul ala mov cu jante de Alpina:love:.MI-am salvat si eu pozele.Sunt visul oricarui colectionar.Apoi ce sa mai zic de atatea matze laolalta si ///M-uri.M-au dat peste cap pozele astea...:oops:

Multumesc ptr poze domnu Schumi:wink:

Hai că pānă la Crăciun faci 3000 posturi.:lol:
De ceva vreme stau și mă uit pe posturile tale care majoritatea sunt...inutile!
Calmează-te, nu trebuie să ne spui īn fiecare zi ce machete vrei tu sau ce ai mai visat noaptea, pur și simplu, nu ne pasă!;)

schumimodells 19-10-10 19:01

1 Attachment(s)
O colectia racing 1/43

schumimodells 20-10-10 16:28

3 Attachment(s)
O colectie din Ungaria.

FED express 20-10-10 17:28

in a treia poza pe raftul 5 de sus in jos este un Golf1 cabrio.oare ce firma este??? e tot Sunstar? au facut si cabrio?

schumimodells 20-10-10 19:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3743552)
in a treia poza pe raftul 5 de sus in jos este un Golf1 cabrio.oare ce firma este??? e tot Sunstar? au facut si cabrio?

Da Chrono/Sun Star o facut si varianta cabrio in varianta open si Soft Top,dar nu mai este in fabricatie demult si este destul de rara.

FED express 20-10-10 19:53

destul de frumos si dupa cum vad, varianta ptr USA.mersi de raspuns.

schumimodells 20-10-10 20:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3743973)
destul de frumos si dupa cum vad, varianta ptr USA.mersi de raspuns.

Cu placere.
Inca cateva poza:

bobo-wow 20-10-10 21:56

schumimodells este o colectie de porsche gt3 1/43 de vis?adica foarte multe modele ?

schumimodells 04-11-10 19:34

2 Attachment(s)
Ce ziceti la prima poza?:D

FED express 04-11-10 19:58

hmm:confused2 sa speram ca nu i se infunda wc-ul:lol::lol::lol:
probabil ca in restul casei e plin de machete si doar acolo a mai avut loc, indraznet tipul.
in poza a2-a se vad niste machete superbe, mai ales e36-le, manta si sierra aia.e minichamps cumva:confused2?

DrifterGT 04-11-10 20:02

Adevarul e ca stiu si eu persoane ce stau la WC si 30minute pe zi :) , dece nu si cand ne facem treburile sa nu admiram machetele... ?

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning