![]() |
Re: Un Tico de Braila!
misto masinuta !! ti-am vazut masina de multe ori prin craiova!! belea masina!!
|
salut, ce ai mai facut cu jantele de pe tico ? si cu cele vechi.... si cu cele noi si late ?
|
2 Attachment(s)
Felicitari pentru participare! Pe ce loc ai iesit ?
|
[QUOTE=ZerO_CooL;2462724]Felicitari pentru participare! Pe ce loc ai iesit ?[/QUOTE
deocamdata nu stim:P:P dar stim ca cu ajutorul unora sigur nam ajuns macar printre primi 10!! :P:P |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
In toate virajele ai scos capu pe geam ? :lol:
Felicitari, masina sta bomba cu suspensia asta, dar fa ceva cu bara aia spate :rolleyes2 numa bine,salut |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi cu masina !
+ Masina este de vanzare cu 1350 de euro negociabil ! |
bara aia spate, asa o lasi? macar ai putea sa le faci pe amandoua albe, sau negru.
|
aha...nu stiam eu cine e baiatu cu tico:d....poza este destul de recenta...si ma gandesc ca ai avut 1 singura solutie sa intri pe republicii..dar tico incape nu e problema
|
Quote:
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Chiar daca masina este de vanzare eu nu am stat degeaba :P , ar fi de trecut pe lista :
- masina a primit alta folie pe toate geamurile cu tenta albastra mai inchise pe spate mai deschise pe fata. - grila dintre capota si parbriz de culoare alba. - oglinzile si bara spate vopsite in culoarea caroseriei. - triple de mansalier si ceata noi - un sistem de 16cm pe fata de la Sal (mid woofer + tweeter + filtru) si pe policioara spate 2 Infinity coaxiale. - acuma din pacate masina numai este lowrider ci uprider, s'au renuntat la arcurile care le aveam si s-au montat pe spate arcuri normale + amortizoare pe gaz intarite, iar pe fata s'au inlocuit arcurile cu unele care coboara masina doar cu 2 cm si s'au intarit amortizoarele pe ulei , masina pastrandu'si un comportament destul de bun , dar este mult mai confortabila. Si cateva poze din ce s'a mai facut pe la masina. LE: Ucenicul meu este fan EBA :D :)) ! |
:-)Zi-mi si mie de unde ai cumparat folia! Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning