Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico de Braila! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/87678-tico-braila.html)

YoMihai90 01-07-09 21:34

Re: Un Tico de Braila!

misto masinuta !! ti-am vazut masina de multe ori prin craiova!! belea masina!!

TZN 85 BUB 01-07-09 23:05

salut, ce ai mai facut cu jantele de pe tico ? si cu cele vechi.... si cu cele noi si late ?

ZerO_CooL 05-07-09 10:11

2 Attachment(s)
Felicitari pentru participare! Pe ce loc ai iesit ?

BR-03-PMP 05-07-09 11:30

[QUOTE=ZerO_CooL;2462724]Felicitari pentru participare! Pe ce loc ai iesit ?[/QUOTE

deocamdata nu stim:P:P dar stim ca cu ajutorul unora sigur nam ajuns macar printre primi 10!! :P:P

TheEnZo 05-07-09 16:43

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2462724)

Mutumesc mult momentan nu se stie nici un clasament calumea ...

ZerO_CooL 05-07-09 21:35

Quote:

Originally Posted by BR-03-PMP (Post 2462899)
Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2462724)

deocamdata nu stim:P:P dar stim ca cu ajutorul unora sigur nam ajuns macar printre primi 10!! :P:P

Chiar daca e adevarat ce spui, tind sa cred ca n-a fost ceva intentionat. Oricum, eu zic ca cel mai important e sa participi, sa te simti bine... si sa vezi unde ai mers corect si unde mai ai de invatat, ca sa stii ce sa corectezi pe viitor...

TM32CIP 05-07-09 22:03

In toate virajele ai scos capu pe geam ? :lol:
Felicitari, masina sta bomba cu suspensia asta, dar fa ceva cu bara aia spate :rolleyes2

numa bine,salut

BR-03-PMP 07-07-09 10:43

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2463952)
Chiar daca e adevarat ce spui, tind sa cred ca n-a fost ceva intentionat. Oricum, eu zic ca cel mai important e sa participi, sa te simti bine... si sa vezi unde ai mers corect si unde mai ai de invatat, ca sa stii ce sa corectezi pe viitor...

da aici ai dreptate cea fost a fost cel mai important lucur a fost ca neam distrat:D

TheEnZo 19-08-09 17:28

8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi cu masina !

+ Masina este de vanzare cu 1350 de euro negociabil !

andi_cimpean 19-08-09 23:16

bara aia spate, asa o lasi? macar ai putea sa le faci pe amandoua albe, sau negru.

gandaku 19-08-09 23:46

aha...nu stiam eu cine e baiatu cu tico:d....poza este destul de recenta...si ma gandesc ca ai avut 1 singura solutie sa intri pe republicii..dar tico incape nu e problema

valitataye 29-08-09 22:58

Quote:

Originally Posted by gandaku (Post 2571057)
aha...nu stiam eu cine e baiatu cu tico:d....poza este destul de recenta...si ma gandesc ca ai avut 1 singura solutie sa intri pe republicii..dar tico incape nu e problema

frumos tico-ul pacat ca vrei sa il vinzi:cry:

BR-03-PMP 30-08-09 08:57

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2570960)
bara aia spate, asa o lasi? macar ai putea sa le faci pe amandoua albe, sau negru.

Tin sa te anunt ca a vopsit bara spate la culoarea masini :D

TheEnZo 01-09-09 11:09

14 Attachment(s)
Chiar daca masina este de vanzare eu nu am stat degeaba :P , ar fi de trecut pe lista :

- masina a primit alta folie pe toate geamurile cu tenta albastra mai inchise pe spate mai deschise pe fata.
- grila dintre capota si parbriz de culoare alba.
- oglinzile si bara spate vopsite in culoarea caroseriei.
- triple de mansalier si ceata noi
- un sistem de 16cm pe fata de la Sal (mid woofer + tweeter + filtru) si pe policioara spate 2 Infinity coaxiale.
- acuma din pacate masina numai este lowrider ci uprider, s'au renuntat la arcurile care le aveam si s-au montat pe spate arcuri normale + amortizoare pe gaz intarite, iar pe fata s'au inlocuit arcurile cu unele care coboara masina doar cu 2 cm si s'au intarit amortizoarele pe ulei , masina pastrandu'si un comportament destul de bun , dar este mult mai confortabila.

Si cateva poze din ce s'a mai facut pe la masina.

LE: Ucenicul meu este fan EBA :D :)) !

Robert_MNW 01-09-09 13:07

:-)Zi-mi si mie de unde ai cumparat folia! Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning