![]() |
aaaaaaaaaa......gata le`am vazut ....oricum ...mai ai de munca !!!!!!!!
|
Intradevar se incarca mai greu dar daca ai rabdare o sa le vezi :D
Da mai am de lucrat:spoilere,pragori,un eleron probabil. |
1 Attachment(s)
o incercare nereusita :oops: ,dar mai incerc
|
2 Attachment(s)
mdaa m-am jucat si eu un picutz insa in photoshop combinat cu paint:) in photoshop am invatzat sa schimb doar culoarea (as fi citit tutorialele care le-a postat xxxdadixxx insa nu-mi merge word :(( asa ca ma rezum doar la schimbat culoare in photoshop)si in paint mi-a luat ceva timp insa am reusit sa modific spoiler fata + prelungire capota nu e cine stie ce insa imi place fff mult cum a iesit (spoileru e creatie proprie dar sigur mai exista asa ceva pe un astra pe undeva)si cam asa as vrea sa-mi fac masina care va veni prin primavara
P.S.1 Am sa fac totu cu mana mea ceva gen X-ray insa nu chiar asa de extrem vreau sa fac ceva finutz dar si agresiv in acelasi timp P.S.2 poate imi dati o mana de ajutor cu cateva idei un spoiler ceva mai modificati si voi pls |
care imi zice shi mie cum se pune poza sub nume fiindca la voi aproape toti arata o poza sub nume :?:
|
cauta si gasesti in forum.
scrie si la profil mi se pare ca poza trebuie sa fie de pe un site. |
2 Attachment(s)
:oops: stiu ca nu se ridica la nivelul majoritatiii \"lucrarilor\" de pe aici, e destul de dificil sa realizezi ceva interesant. Am incercat si eu un BMW. Am facut doar partea de vopsea si jenti, fara o schimbare de piese. Ca program folosesc Ulead Photo Expres.
:oops: Sa nu ma omorati cu pietre....... |
Stai man linistit,nimeni nu s-a nascut invatat.
Noi cei de pe aici folosim Adobe Photoshop. Bafta ! |
sal..
1 Attachment(s)
m-am gandit sa tunez si yo putin un tico.. :roll: a iesit o porcarie..
P.S: sunt incepator! |
3 Attachment(s)
tot io' cu incercarile mele......am gasit un Focus in fata blocului.....si am incercat ceva....dati-va un pic cu parerea....
|
dar nu merg deschiseeeeeeeee :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
am modificat si eu o masina in photoshop....astept critici si sfaturi....tzineti cont ca e prima mea masina in photoshop.....am lucrat in jur de 4 ore la ea.....
|
Daca intradevar e prima masina modificata in Photoshop .. e bine...
good job.. mai chinuiete la detalii ;) |
2 Attachment(s)
:oops:tocmai si-a luat o gagica un Tigra.......si am incercat o vopsea cameleon........cum a iesit?
|
ti-a iesit bine man.mie unu chiar imi place.
dar din cate stiu yo cameleonu e ceva intre albastru si verde(culori inchise). :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning