![]() |
Re: Fotografiile mele - cRbL
Prima nu e buna a 2-a e chiar misto:D:D
|
nu prea te ajuta ocheanele a ?
Prima poza e cea din care am scos sa o fac pe a doua. dooh....uita`te pe capota si pe plafon, nu observi NIMIC dubios? Sau poarta aia sus ? Presupun ca faci tu misto asa :)) |
prima mi se pare mie sau o vad stramba
|
da. tocmai asta era si ideea.
aia era o poza stramba prost expusa si prost incadrata. am pus-o ca sa un zica lumea ca am pus fundal de pe google la masina. ideea e ca prima poza, aia stramba, e luat, indreptata, crop-uita, luate bucati din ea, indreptate si alea layer cu layer, puse la linie, si a iesit ce se vedea in a doua. chiar nu vede nimeni stalpu ala ca e in oglinda ? :) |
Ba am vazut mah ca e in oglinda... e bine in mare parte... lumea se prinde oricum ca e in oglinda... dar efectul creat e misto...
Acum lasand mistoul la o parte din prima faza... la cata munca e pentru o editare din asta... nu stiu cat se merita... Stii tu ce zic... |
probabil.
daca stiam exact ce si cum trebuie sa fac si eum se face cu layerele si selectiile, poate imi lua maiputin. asa mi-a luat 3 ore. Fara sa am vbreo treaba. Doar am mai citit pe google si am dibuit p-acolo de unu singur. Eu zic ca poza a meritat toate cele 3 ore de stat cu ochii lipiti de monitor :D |
chiar misto pozele...poate facem si noi odata un session
|
2 Attachment(s)
new stuff :D
|
la prima poza iarba ce acopera janta nu e prea buna se vede urat
|
7 Attachment(s)
lene, somn, restu mai tarziu.
|
Ce poze,ce număr:lol:hmm mi se pare cunoscut după număr!:))
|
Urate editari. Sunt convins ca aratau mai bine daca trageai doar un pic de contrast...
Renunta la editari cu S/H. |
20 Attachment(s)
Seat Leon RZW ( edit-uri dupa cerintele proprietarului ;) )
|
2 si 6 ... dupa mine incadrate total aiurea
poza 9 ... nu evidentiaza masina ... e mult prea indepartata .. iar camionul iti atrage prea mult atentia ... la poza 15 .. si la multe altele .. acele umbre pe capota alba .. direct negre ... si pe jos ... umbra are umbra ... suna ciudat ... dar si arata ciudat ... si .. nu ma atrag contrastele ... mult prea .. prea .. asta e parerea mea .. sper sa nu te superi .. bafta |
Quote:
Numa bine.. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning