![]() |
Re: E30 - Masinutza mea! pareri?
Da, m-am intalnit cu baietii de la Rebel Racing Mangalia, si am fost cu ei de am dat niste cercuri nebunii...
|
Da eu te-am vazut la panini ai dat jum de cerc :D se aude frumos felicitari pt masina.
|
Nu era cerc era intoarcere la 180 grade, asa stie pyfu sa se intoarca, asa l-am invatzat, daca il intorc altfel se supara pe mine :))))).
P.S. : Daca ai masina esti invitat la Club la baieti..iese super fun |
bravo frate FELICITARI pt masina m-a cam apucat doru de ea
|
OOO sa traiesti domnu Madalin!!
Masina trage acum intr-un mare fel, iar tu esti invitat oricand sa faci o tura cu ea!!! |
Quote:
|
|
Ce e aia alba pe capota?
|
aia alba de pe capota este Banerul clubului din care fac parte, cand voi posta filmarea cealalta se va vedea.
|
Quote:
|
Re: Masinutza mea! pareri?
marfa rau masina. s-o stapanesti sanatos si fara incidente
|
EMILGHINEA78 - la ce te referi "trageeee in care fel" ?
|
9 Attachment(s)
Masina a mai primit un kit de suspensii NOI, coborare 40/40 si o toba de inox
Am saltat putin garda deoarece era 60/40 si era foarte greu de circulat cu ea pe strazile noastre foarte bune.... |
nu ai gasit finala cu 2 intrari , 2 iesiri?....la motorul ala deja cred ca o sugrumi daca din 2 trasee te legi la o intrare......
asa am avut si eu ceva japan style de carbon dar am renuntat pt ca avea o singura intrare..... |
Sincer se simte o oarecare sugrumare in ture mai mari, dar asta cred ca e din cauza tobei ca e mai mica decat cealalta, eu oricum am o singura teava de la galerie pana in finala...lucru care urmeaza pe lista de schimbari
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning