![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
bn k nu se observa jegu de p ea!! off kkmash in drumurile "faine de mers cu 70" a lu shuri..senzatii tari din borta`n borta!
eleronu ..e oke arata bine :) d acu nu`ti mai iei zboru :)))) ps..oare sughitza shuri ??:)))) |
Quote:
|
Quote:
zii k te`a stropit unu cu un monster car care a calcat intr`o baltoaca :))) |
Quote:
lasa ca vad maine..poate nici nu observa :D |
am rezolvat cu programarea la RAR dupa 2 ore si 180 de apeluri efectuate , pe 24 dec ora 13:30 :)
din pacate nu am putut sa-mi prelungesc numerele rosii momentan , pentru ca nu expirasera , insa vineri sper sa pot rezolva si chestia asta. * mi-au venit niste idei in cap ce sa-i mai fac pe langa eleronu' lu Claus :) am sa vb cu ceva lume cand ajung acasa si sa vad ce pot rezolva :) ...in rest, totul ok ..3 zile in Iasi fara ea , cam ciudat , mi-e dor de o tura :( :lol: |
9 Attachment(s)
dupa o baita :">
:arrow::arrow: in luv' with her :X |
ba da las k te torn eu k conduci masina fara numere valabile!!:)))
|
Cat de dreapta poate fi masina asta!... :) Frumoasa!... Imi place eleronul!... Succes.
|
Quote:
|
ma gandesc de ceva timp , oare sa-i fac jantele albe ? :) astept pareri ..
sau ...alte idei ! :) |
Quote:
|
ma VaLeX chiar e frumoasa masina cu eleronu noroc de shefu tau care iti monteaza accesoriile ;) daca ii mai pui si geamuri fumuri e avion ;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
ms inca odata baietilor din KATANA pt suport :X ps. una doua poze pe la Iasi City |
Da ce schimbari asa de serioase vrei sa-i faci frate...ce nu are?
P.S. Si mie imi place cum se aseaza eleronul ala...e foarte tare daca ai mai gasi si unul de ala superior de gsi s-ar putea sa vina si ala bine...mai vb ...hai pa!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning