![]() |
Re: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit
pentru ce-i care au afirmat ca e foarte fiabil motoru asta "monstru", nu cred ca o sa raman la fel de fiabil dupa cateva zile de circuit , una e plimbatu si mai o talpa si una e sa il exploatezi pe circuit...
|
masina arata foarte ok.dar nu ma dau in vant dupa bugatti....
|
eu as vrea doar umbrela:))
|
la viteza maxima cu asta decapotata iti iei dreq zboru din masina
|
n-ai ce sa-i faci.. bugatti ramane bugatti:)
|
eu sunt fan Ferrari. Dar asta este masina mea preferata. Datorita performantelor, a designului si a pretului.Adica sa fim seriosi, este o masina foarte exclusivista
|
Bugatti Veyron..........am spus totul!!!!
|
Unele date parca sunt gresite. Motorul avea 1001 CP iar la 407 km/h combustibilul se termina in 12-15 minute nu in 30. Oricum mai repede decat timpul in care se distrugeau cauciucurile la viteza aia.
PS: Daca tu crezi ca dupa 2-3 zile de circuit motorul sufera la fiabilitate, esti putin pe langa. |
Interesanta chestia cu jantele care trebuiesc si ele schimbate
|
hai dracu ca m-ati innebunit cu buggati si pretul ala aberant al lui. Porsche 9ff a atins 414 km/h si costa de 10 ori mai putin.
|
o parere asa... din spate mi se pare oribila
|
da e bengooasa da serviceu poa sa l faca sii la nea ion la garaju lui mai eftin jante se gasesc replici cu maxim 6 cai pardon500 de euro benzina de la salvare sau gazolina si ce naiba i au pus aia umbreluta in interior?
cand ploua afara iei acoperisu si il lasi ca pe lamborghiniurila alea din londra ca daca tot ai dat banu macar sa nu duci lipsa de umbrela nu e masina pentru un om normal e pentru aia care au pista in curtea palatului a si pentru bou de casuneanu |
Quote:
|
Quote:
am avut ocazia sa vad un veyron in realitate , pozele nu pot exprima cat de frumos e in realitate . masina exlusivista , asamblarea masinii se face manual ceea ce reflecta si ea intr-o anumita masura in pret:) mai confortabil un porsche ? permite-mi sa ma indoiesc :) |
36 Attachment(s)
Bugatti Veyron Grand Sport - Galerie Foto
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning