![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a
Quote:
Nu sunt avocatul nimanui, numai ca meritai (si vroiai, din cate am vazut) o explicatie cat de cat plauzibila - ca sa nu se auda vorbe. Vroiai sa iti cer voie sa pot spune ce vreau eu, ce dracu...?! |
Quote:
Bai mai taci :P :) |
dar eu nu inteleg de ce s-a dat o masina AWD cu una RWD....
|
din acelasi motiv din care sunny s-a dat cu 350z cred. nu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca sa nu mai iasa atatea discutii. Concurentii au avut 4 posibilitati:
1. Sa declarare ce e in talon 2. Sa declare daca au turbo/compresor/NO2/sau chiulasa schimbata 3. Sa declare puterea motorului in caz de "transplant" 4. Sa declare cat au ei dupa modificarile "interne" sa zicem, invizibile (gen soft, axe, fise, pompe, filtre etc.) Daca imi spune si mie cum am fi putut verifica si apoi incadra pe baza celor constatate in cazul situatie de la punctul 4, ma declar prostul copiilor. Ce faceam? Poll la fata locului? Cine il cunoaste pe x-ulescu? "100 de insi" raspunsul. Cat stiti voi ca are puterea la masina omul asta? 70 spuneau ca 300 de cp, 30 ca 250 de cp. Bun. Sa-l incadram cu cei 300 de cai putere. Nu ca n-ar fi de rasul curcilor asta, dar mergand mai departe,ce ne faceam cu un "necunoscut" venit de pe la mama naibi? Concurentii declara din proprie vointa in cazul de la 4. Numiti gestul fair-play (nu ca restul nu ar fi din moment ce potrivit regulamentului este ok), numiti-l dorinta de a vedea cum sta cu masini apropiate de el (ca nu-l doare de cupe) Punct. Daca toti ar fi declarat realul, documentul atasat pe cateva pagini in urma ar fi aratat altfel in marea lui parte. Altfel, priviti-l regulamentar si apoi spuneti daca acele diferente de putere (mergand pe premisa ca erau puteri reale) au fost atat de mari. |
mai fratilor, sincer va zic,oriunde in lumea asta o masina este f rapida dak are raportul greutate/cp cat mai mic... si grupele astea anihileaza masini f usoare kre picau la grupe inferioare si radeau tot (r5 turbo )
acum,partea proasta este ca unele masini,cum e VYP-ul cu 330xd, au un motor kre se preteaza f bine la soft si masina a obtinut o impresionanta crestere de putere si cuplu mai e o parte proasta,mai sunt fraieri ca mine,care au tot motorul forjat,axe cu came,turbine uriase care se invart doar peste 5000turatii, care au necesitat mari investitii in bani si timp pai voi va luati masini sa picati in anumite grupe sau va luati masini sa le impingeti peste limite?asta ins tuning dak vreti sa mergeti cu ele zi de zi, va anunt k si un soft poate fi periculos pt un motor turbo daca e facut la nu stiu ce tuner de bloc,asa ca nu va mai plangeti,racing is not 4 everyone |
domnule ZYX daca tu zici ca grupele de la buzau au fost corecte cum poti sa-mi zici tu mie ca o supernova de 75cp si 1000kg mai exact 950 este corect sa stea in grupa cu BMW de 231cp de 1700kg................?????????????ce zici?????
|
Quote:
si care a fost bmw-ul ala de 1700 kile si 231 cp? |
Quote:
|
Quote:
nu tati..argumenteaza..ai zis ca s-a dat super nova de 75 cai si 950 kile cu bmw de 1700 si 231 cp? cand si unde s-au dat?....vorbesti aiurea si tu ca sa te afli in treaba nu?....da-te tu cu bicla cat vrei daca n-aveti ce face acasa va sugerez sa va gasiti alta ocupatie nu sa vorbiti din auzite |
Quote:
|
Vrei sa spui Calibra cu un motor de tico si 4 roti :D
Foarte tare tipul cu Tico. P.S. vin cu bicicleta sau nu data viitoare?? |
mie mi-au placut foarte mult grupele
poate mai e de lucru pe ici colo dar fata de incadrarile trecute e un mare pas inainte cei care comenteaza incadrarile ori nu au nici o treaba ori au masini stock ... ps - tico nu e masina de venit la curse |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning