![]() |
Re: Matiz...Craiova
Cam 200 ron m-au ajuns cu totul!
|
Cu volanul ce se mai aude? apropo am schimbat si eu semnalizarile laterale dar am pus pe led!
|
Nu mai bine iti faci si tu un topic si ne prezinti tuturor modificariile masinii tale? nu de alta dar poluezi topicul lui Robert..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Semnalizarile pe led nu imi plac, imi plac cum vin astea albe mai mult, dar pana una alta mi-au venit plasticele la interior:D |
Eee, alta viata! :) Felicitari! :-P
|
Arata bine masina cu proiectoarele montate... Nu stiu cat de folositoare sunt dar arata bine... Cum ai montat "triunghiurile" de la usile din spate? Aveai cele doua gauri patrate deja date? Am cumparat si eu ornamentele dar surpriza: nu am decat o gaura in usa si trebuie sa improvizez ceva...
|
Si la mine era la fel! Dar am luat frumos bormasina si am dat gauri in usi! Tabla este subtire, si se gaureste usor! :rolleyes2 Cred ca in 10 minute a fost gata ... :-P
|
Folositoare chiar nu sunt, la ce faruri are Matizul dar ma zgaria pe creier cand ma uitam la masina fara ele:oops:, si la tabla am facut exact cum a zis Razvan!
|
La mine se vede diferenta, cu proiectoarele aprinse, si cu ele stinse! O sa fac o 2 poze sa se vada diferenta! :)
|
Da stiu cum bat, dar nu imi plac cum arata:???:, oricum bat' super bine farurile de Matiz si ma descurc si asa.
|
frumos matiz...pot spune chiar foarte frumos...bafta in continuare si multi km fara accidente
|
Mersi frumos! :-)
|
Te vazui pe la aeroport ,iti dadaui din avarii (cielo ala pe la han );) imi place cum ti se vede plasma....
|
Mersi mi-am dat seama cand am vazut avariile..am dat blituri nu stiu daca ai observat...m-am tinut ceva dupa tine dar am zis sa nu fie radar ceva:D
Arata super masina ta o vad des prin Brestei' keep up the good work!;) |
Frumos Matizul, ai facut treaba buna, ce indica ceasurile de pe stalp ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning