![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
SAlut ,
cat costa tapiteria piele gri sau neagra pt un Renault Megane Classic 2001 tot fara bord Multam , Alex |
Sal,numai in piele lucarti?Materiale textil nu?Pentru un corrado se poate un pret pentru interior complet?Este frumoasa pielea dar eu nu sunt adeptul ei!Multumesc anticipat!Scuze daca am deranjat!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
un scaun recaro de urs, in material textil, aduc eu materialul, pt ca vreau sa fie cat mai aproape de nuanta celuilalt scaun.. how much?
|
Quote:
|
Ok.Am inteles!Am sa trec zilele astea pe la voi!
|
Salut.
Parasolare imbracati in piele? Am niste etichete tampite pe parasolare si vreau sa le imbrac sa nu se mai vada...Parasolarele au si oglinda... Un pret estimativ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
SALUT CEVA LUCRARE DACA POTI REDIRECTIONA SPRE ARAD DACA AI MULT MULTUMESC FOARTE MULT
|
Quote:
|
Vreau sa-i multumesc lui Ionel pentru interiorul de ambulanta (o parte din el), a iesit superbine si o ne mai auzim. Nu am mai apucat sa fac poze si imi cer scuze ca iti promisesem ca le pun aici. Salutari si toate cele bune.
|
Ionel,
si pe mine m-ar interesa sa imbrac un volan in alcantara si poate chiar si un plafon ca tot sunt cu masina desfacuta ... |
Salut cat ma costa un interior de audi 80 ( bord , fete de usi doar locul unde este material , scaune , volan , plafon ) merci !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning