![]() |
Re: Prezentatziva \"bolizii\" !
evo 8 serie 265 cp. momentan 400cp dar nu se opreste aici. pina acum schimbate evacuare complet inclusiv galeria,pompa benzina ,electronica,boost,filtru aer toate hks.in toamna se vor schimba disc ambreaj,turbina,pistoane +biele,discuri frina fata+placute carbon,injectoare +rampa,regulator benzina ,intercooler toate hks si probabil amortizoare depinzind de buget.putere estimata 500cp .Sper ca voi fi pregatit atunci cind cineva cu un slr-ul o sa vrea sa isi ia revansa:D .sper ca acesta va fi un motiv ca acest forum sa prinda un pik de viata.
|
Re: Prezentatziva "bolizii" !
baubau pune si tu o boza cu bolidu sa admiram si noi minunatia!
|
Re: Prezentatziva \"bolizii\" !
Quote:
|
al unui baiat ce nu face fata cu porcheul....:D
|
uite aici ceva poze mai recente
|
Quote:
|
se pare ca nu reusesc sa fac upload o sa mai incerc
|
Quote:
|
bn atunci mutale la masini made in galati.....uitasem ca mai e si thread ala.....numai bine
|
Puteti continua discutiile despre masina lu' baubau AICI
|
duce lumea lipsa de bolizi ? :-"
|
imi spui si mie pustiulica la care probabil nu sa uscat cerneala din permis daca ai de ce ai mutat pozele?
mi se pare ca forumul se numeste ''prezentativa masinile'' ceea ce sa si facut dupa ce ca nu intra nimeni aici fara sa fie vreo masina mai acatarii te-ai trezit tu sa faci ordine.sa vede cite mesaje or sa fie aici.ar fi mai bine sa-ti vezi de treba ta si apropo cum de ai ajuns moderator de unde asa mare ''experienta'' in tuning?stii ce inseamna in italiana ''vai a farti ***ere''? pune-o in aplicare te rog |
Quote:
P.S. : Vezi ca nu este corect 'vai a farti f0tere'' ;) |
post nou ...
|
asa mi se pare mai normal nu cred ca era greu sa fi ajuns la solutia asta de la inceput?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning