Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

SEBASTIAN 11-01-06 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
pot spune doar atat...WOW :shock:

:wink:

orlando 11-01-06 23:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

cand oi avea si eu ocazia sa aud acel FSSST din habitaclu...cred ca daca mi s-ar intampla asta...as fi cel mai fericit...in orice caz urca grav de tot in turatzii degeaba spun ceilaltzi dar pe mine unu m-a uimit grav de tot...
si ca sa nu fiu oftopic de tot...Sebastian parca ziceai odata de un sistem de NOS...mai ai de gand sa pui asa ceva...ca din cate am inteles sunt multi care il au si nu prea ajuta foarte mult din cauza montajului prost... :roll:

SEBASTIAN 11-01-06 23:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

cand oi avea si eu ocazia sa aud acel FSSST din habitaclu...cred ca daca mi s-ar intampla asta...as fi cel mai fericit...in orice caz urca grav de tot in turatzii degeaba spun ceilaltzi dar pe mine unu m-a uimit grav de tot...
si ca sa nu fiu oftopic de tot...Sebastian parca ziceai odata de un sistem de NOS...mai ai de gand sa pui asa ceva...ca din cate am inteles sunt multi care il au si nu prea ajuta foarte mult din cauza montajului prost... :roll:

Poate doar de design ca in rest am de unde sa scot putere.

SEBASTIAN 12-01-06 22:11

Re: plimbare

Quote:

Un film in joaca, sper sa-l pot incarca.

...

https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=74916

Morro 13-01-06 09:36

GENIAL FILMUL ... GENIAL :lol: :lol: :lol:

repede? ai vazut cum face 300? ... raspunsul a cam intarziat ... cred ca incerca sa isi regaseasca cuvintele :lol: :lol: :lol: si cand a facut-o ii cam tremura vocea ...

si mi-a placut faza cu \"sprijina camera pe pieptul tau\" ...

oricum super... marfa ...

accelereaza intr-adeva mult mai tare pana la 300 decat in filmuletzul ala cu 0-305.

SEBASTIAN 13-01-06 10:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
GENIAL FILMUL ... GENIAL :lol: :lol: :lol:

repede? ai vazut cum face 300? ... raspunsul a cam intarziat ... cred ca incerca sa isi regaseasca cuvintele :lol: :lol: :lol: si cand a facut-o ii cam tremura vocea ...

si mi-a placut faza cu \"sprijina camera pe pieptul tau\" ...

oricum super... marfa ...

accelereaza intr-adeva mult mai tare pana la 300 decat in filmuletzul ala cu 0-305.

E o iluzie, filmul cu 305 e facut din materialul asta, doar ca nu am putut accelera tare adica brusc cu demaraj.
Era nasol ori la bal ori la spital, acum a fost bal, nu se vedea nimic decat margina interioara a autortrazii daca era ceva pe jos sau masina fara lumini...Aveam totusi suspensia de strada care ...o schimb dao in masa.

sevi 14-01-06 15:40

O intrebare mai rautacioasa: cum ai rezolvat problema aerodinamica la subaru sa stea pe strada la 330km/h? Parca la dublarea vitezei, forta aerului deplasat de un obiect, este de patru ori mai mare. Subaru STI nou cu 300cp testat in grecia se plafoneaza la 265 din aerodinamica. La testele lui corvette calaway de 710cp si 360km/h aia spuneau ca pt 40 km/h in plus au nevoie de ina 200cp. Nu o lua ca afront ci doar ca intrebare.

BASU 14-01-06 17:18

:shock: ce sa mai spun Sebi.... ai muncit multa la ea dar a meritat... se aude criminal turbo si BOV-ul cand schimbi vitezele... BRAVO

ps: trebuie sa schimbi kilometrajul ca la asta iti sare acul afara :twisted:

SEBASTIAN 14-01-06 18:00

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
O intrebare mai rautacioasa: cum ai rezolvat problema aerodinamica la subaru sa stea pe strada la 330km/h? Parca la dublarea vitezei, forta aerului deplasat de un obiect, este de patru ori mai mare. Subaru STI nou cu 300cp testat in grecia se plafoneaza la 265 din aerodinamica. La testele lui corvette calaway de 710cp si 360km/h aia spuneau ca pt 40 km/h in plus au nevoie de ina 200cp. Nu o lua ca afront ci doar ca intrebare.

Nu vreau sa intru in polemici insa subaru nu are probleme sa ridice 300 din cauza aerodinamicii. Ingineri de la Subaru au gandit tot ce trebuia.
Impreza STi pana in 2004, modelul meu are limitare la 253 electronica si poate atinge si 256 in unele cazuri desi viteza de carte e 244.
Impreza sti noua 2005-2006 are viteza de carte 258 si limiteaza electronic la 265.
In ambele cazuri la varianta de serie viteza maxima de limitare electronica se ajunge cu greu.
Daca grecii au facut un astfel de articol nu stiau ce spun si au gresit.

Am sa atasez si un filmulet mai vechi cu o impreza la 309km/h.

SEBASTIAN 14-01-06 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
:shock: ce sa mai spun Sebi.... ai muncit multa la ea dar a meritat... se aude criminal turbo si BOV-ul cand schimbi vitezele... BRAVO

ps: trebuie sa schimbi kilometrajul ca la asta iti sare acul afara :twisted:

Nu am BOV.

BASU 15-01-06 14:20

Re:

Quote:

Nu am BOV.

nici dump valve? :roll:

oricum... ce mai conteaza.... cu sau fara... suna criminal.....fsssssssshhht

SEBASTIAN 15-01-06 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
Quote:

Nu am BOV.

nici dump valve? :roll:

oricum... ce mai conteaza.... cu sau fara... suna criminal.....fsssssssshhht

E cam lafel deci nici!

intercooler81 15-01-06 15:09

Bypass :?: :)

SEBASTIAN 15-01-06 22:55

Nu va mai obositi e altceva.

sevi 16-01-06 10:10

E ARS-ul...

All times are GMT +2. The time now is 10:40.

- Copyright 2026 4Tuning