![]() |
ce e rau in faptul ca urasti o fata? n`o inghiti ?
e perfect normal , la fel de bine cum iubesti o fata, poti sa o si urasti .. si nu vad ce e erau in asta ,gen .. eu urasc mai multe , majoritatea suferinde .. |
Re:
Quote:
oana o keama... |
Re:
[quote=\"EvLSant0S\"]e perfect normal , la fel de bine cum iubesti o fata, poti sa o si urasti .. si nu vad ce e erau in asta[quote]
f corect,asa cum o persoana poate sa-ti fie simpatica,alta iti poate fi antipatica,in fond motivele nu conteaza |
eh , uite unu care ma intelege :)
intrebarea e : cum si ce faci , atunci cand ... ti-e scarba de-o persoana , la modul ca, atunci cand o vezi, tzi se taie de tot ... nu vrei s-o vezi, s-o auzi ... si etc, si totusi , esti oarecum ogligat s-o vezi/auzi ... in situatia asta ? ce e de facut ? |
in aceasta situatie e bine sa te faci ca n-o vezi,sau ca o vezi dar nu-i acorzi nici o atentie---->indiferenta doare cel mai tare --- si poate peste un timp,cine stie in ce circumstante va trebui sa vb cu ea lucruri marunte si astfel ajungandu-se la o buna intelegere daca e cazul ! (eu vb din propria experienta,nu stiu daca simteam ura dar eram f f f suparat si pt mine nu mai exista in nici un fel,pana cand intr-un loc X,erau mai multe persoane prezente Q Z T ... si ea .... tot a trebuit sa ne vorbim) Daca ne referim la o fata care a tinut la tine eu cred ca ii pare rau si no sa mai repete greseala, daca e o oarecare e neinteresant ! :) :wink:
|
e complicat, e o .. foarte oarecare.. doar ca .. nu-i suport prezenta .. si ignor dar.. eh fuck , ma descurc eu cumva , danke anyway
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pai daca e o f oarecare nu vad dc te agiti atat :) ! sau cumva ea face presiuni asupra ta?daca da spunei in fatza si gata si n-o sa mai faca ! :wink: |
daca sit e aia la care ma refer io.....chiar e complicata sit
da sunt sigur ca santosica gaseste o solutie,ca doar e bajat destept :wink: |
minunat ar fi sa isi dea seama ..
n-am de gand s-o zic in fatza , nu-mi sta-n fire , prefer sa .. ma chinui eu asa decat sa zic in fatza .. eh vdm cum evolueaza ... ms de sfaturi , si .. ma bucur ca te=ai prins creierash :) |
cred ca o sa se prinda....;)....i have this strange feeling
|
hmmm sa nu te prind ca ... ;) te rog ..
de ce uram femeile ? ca-s perverse si suferinde .. |
aa nu,stai calm :wink:
hai k i-am speriat deja p-astia :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
.....hai mah santose k nus toate asa :( ......da mai exista si ex ca cea care tre sa se prinda :twisted: :twisted: :twisted: .... :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning