![]() |
Re: E39 - un DUH
Sa ai mare grije de aripioarele de la bara mai ales cand vrei sa urci pe borduri...daca o sa mai poti urca ;))
|
Quote:
deja am ales culoare! nu este verde...este SURPRIZA!:P...zic eu ca o sa fie unica!,,,sper sa va placa...poze o sa pun cand o sa fie gata! sambata cred ca o sa fie gata! acum ramane sa ma gandesc daca sa mai fac ceva pe la jante ( la culoare ma refer) ..pana o sa pun si eu unele pe 19..adica dupa iarna...Daca aveti ceva idei sunt binevenite! |
Quote:
|
9 Attachment(s)
aproape gata masina ..... maine sper s-o termin si sper sa vina si suspensia fata maine.
o claritate cam slaba a pozeleo ( scz) , o sa mai revin cu ceva poze mai clare cand o sa le descarc de pe un alt tel mai bun . ... sper sa va placa. |
SUPER!
Ala nu e M5-ul lui Abi ? :D |
culoarea asta e in catalog la bmw dar metalizata , chiar ma gandeam cine o poate vopsii asa ca e cam ciudata , mata nu prea imi place , iar verde deschis nu prea prinde bine o masina din clasa medie... dar probabil live arata mai bine..
|
Frumoasa culoarea :D ceva deosebit pa un e 39:evil:
|
Quote:
Ms .... da este m5 ABI. |
Quote:
|
Quote:
Multumim CarFashion si mii de multumiri Plexic Zone .... sper sa nu fac reclama si sa primesc ban, daca este ceva in neregurla rog un operator sa stearga reclama .... . sau sa ma anunte si modific eu ... ms mult .. :P |
4 Attachment(s)
mai revin cu cateva poze .... cu ceva mici modificari - oglinzi carbon + ornament proiectoare carbon si nari.
|
te vazui azi trecusi pe la vulcanizare .... Frumos ii sta ! Bravo !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning