![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
dak vrei te ajut cu resoftarea,bafta,si renunta la scrisu chinezesc,e mai frumoasa simpla
|
Quote:
o sa te anunt cand fac resoftarea, dar am ca prioritate ambreiajul, care patineaza in draci ... dar il rezolv in maxim 1 saptamana sau 2 |
Quote:
pai bv ma... u vrei sa o vinzi si zici ca are nush cate bube :D |
ambreiajul e singura buba pe care o mai are ... si masina nu cred ca o mai vand ... ramane de vazut .... depinde ce pret mi se ofera pe ea
|
acu o luna l am schimbat si eu.disc,placa6 mil cu manopera,in 2 ore
|
Quote:
prietene unde gasesti tu gumele cu dimensiunile astea ? daca ai pe cineva care aduce dimensiunile astea sau stii de unde se pot cumpara astea... da si mie un semn... ca sunt interesat... cu toate ca nu cred ca exista "ever ..evere..never ever" gume pe 13 de 205. PS: scuze de off topic :lemon: |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Quote:
rotile pareau ca sunt patrate!!! din cate stiu sunt dimesiuni doar de curse pt ca majoritatea sunt slick-uri! |
KillerINC, n-ai pentru ce...;) bafta cu masina ;)
|
astazi am montat 2 fasii de led-uri daylight ... poze maine dupa-amiaza ca nu gasesc nici un cablu de date
|
am 2 faruri de solenza noi noutze in cutie la 1mil bucata si o masca noua la 35lei daca cumperi farurile primesti masca cadou
|
imi pare rau , sunt curate farurile , nu sunt zgariate, nu sunt matuite, nu nimic ./.. iar grila, doar daca aveai fara semn
|
du-te in spate la generala 2... e o firma de publicitate acolo... te pot ajuta ei cu autocolantul ;)
|
Quote:
si despre ce firma e vorba? galaxy ? |
Quote:
zice'ai pe un alt post ca vrei sa-ti faci pavilionul negru ;) nu stiu firma exact... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning