![]() |
Re: Nfs 2008 -Undercover
L`am copiat....dar inca nu am instalat :) ca nu am timp...diseara voi juca..
Intrebare: am un Inter(R)Core(TM)2 CPU 6300 @1.86 si 1.87 Ghz, 2 GB RAM la frecventa mare si 2 placi 6500 GT in sistem SLI (curios ca le vede ca Win Fast PX7600 GT sistemu`)... cum se va comporta? (a doua placa inca nu am pus`o :D)... chiar sunt curios ... ! |
si eu am luat jocul dar nu vad fiseru cu serialu... unde il gasesc mai exact.. sau care e ?
|
2 Attachment(s)
Serials :
45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72 XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7 AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C Spor sa fie! :D |
MS... gasisem pe google pana la urma..dupa cateva incercari ..nu mergeau toate ! in fine
prima impresie: stilul NFS... viteza, frana de zici ca bagi picioarele in asfalt imediat adica, curba zici ca esti cu tancu(imediat o face)--- deci cam nik real... dar tinand cont ca nu asta au urmarit e ok ... sa aranjez mai tarziu grafica niste setari pe acolo si poate va fi mai ok :) |
Mie imi place foarte mult jocul..chiar daca controlul e putin cam greoi ... mai ales cand iei curbele, daca pierzi putin controlul nu mai ai ce sa ii faci.. :D
@ dolb , este scirocco in joc.. sl65amg nu am cautat dar ma uit imediat.. :) ps : Pot sa fac cerculete :X :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
si la mine face cerculete...200sx :))
pun 2 printscrn.... observati apa aruncata de la rotile din spate din derapaj ( mi se pare un detaliu fain ) |
Quote:
|
Quote:
|
1280 rezolutia...detalii maxime...merge super bine cu sistemu asta
nter(R)Core(TM)2 CPU 6300 @1.86 si 1.87 Ghz, 2 GB RAM la frecventa mare si 2 placi 6500 GT in sistem SLI (curios ca le vede ca Win Fast PX7600 GT sistemu`,ambele placi puse:D) E SUPPPPPEEEEER :D atat pot zice!Imi place!!!! |
Ehe, ce frumos e sa conduci un New Megane Sport cu volan de 360... :X
|
O fi frumos pentru cei ce le merge acest joc eu cu detaliile la minim si imi merge rau de tot in frame-uri, coreduo,2,99ghz ,1 gb ram,video 7300 gs ...si tot degeaba...am PC asta de 4 luni da-o incolo de treaba !:cry: niciodata nu mi-a mers nimic ...cac in ea de viata !
|
Sincer jocu mi se pare o tampenie..l`am instalat..l`am jucat..l`am sters..
|
sa imi dea si mie cineva un PM cu locatie de download pls
|
frate acu am instalat si eu pe pc undercover! pai e aproape alt story .. sunt alte masini iar grafica e de rahat ( toate astea in comparatie cu ps2 ).
Pe ps2 ma lasa sa imi iau eu masina nu imi dadeau de la inceput 200sx iar grafica e excelenta! Pe pc nici macar nu se vede calumea si apar diferite imagini in timp ce joc si nu vad deloc bine! ( probabil din cauza ca am ATIRADEON ) Oricum jocul e praf pe PC insa pe PS2 e super! deja am ajuns la 60% |
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning