![]() |
Re: E34 - b-75-kel
Cred ca ti-am vazut masina in seara asta:d,ai trecut cumva pe floreasca pe la eliade tower pe acolo.Daca da,imi place cum urla:D.
Tocmai ce am citit mai devreme unpic tot topicul tau:D,apoi am plecat pana la un prieten acolo si stand cu el de vorba vad masina:))). |
Quote:
urla tare??? :)) EISENMANN isi spune cuvantul... o sa urmeze toata evacuare cap-coada eisenmann pentru ca m-a cam spart. momentan am teava din fata pana in spate si finala asta. salut |
Se aude frumos,nu tare.
Nu-i daia sa urle sa se auda ca drq,dar se aude ,iesi in evidenta cu ea,eu prima data am auzit sunetu si mam intors si te-am vazut. |
Salutare...
dupa foarte multa bataie de cap si multe ore de gandire am ajuns la concluzia urmatoare... masina mea se dezmembreaza... cine e interesat de orice piesa de caroserie,interior,etc sa ma contacteze Trecem la altceva... Am interior piele alba am un blocant 3.45 parca am tot felul de piese...la bani buni 0761822137 KELU P.S. Motorul si cutia sa dat. |
interiorul la ce bani e?
|
Quote:
un pret? pm |
Quote:
|
Quote:
interiorul este la 250 de euro complet scaune fata,bancheta spate,fete de usi. daca vrei si bordul plus calul negociem. salutare |
Quote:
|
anuntul este inca valabil...
|
Pacat ca o dezmembrezi... Bafta
|
stopurile ce bani sunt?
|