![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
Gata, azi a intrat in atelier pt. revizie, deci....nu se mai vinde.
|
:twisted:
|
Quote:
hai ca asteptam poze noi cu ea 8) stima, Ciprian. |
Quote:
Voi posta amanunte.... |
Ieri am mai dus o hoarda de piese la mecanic (placute Rems, discuri Ferodo, filtre, pompa apa, ulei , garnitura evacuare, etc) deja erau la el si chitul de distributie si segmentare, saptamana aceasta o sa fie gata partea tehnica...pana acum tocati 3000 ron, asta fara ambreiaj si aer conditionat (trebuie incarcata instalatia iar ambreiajul se pare ca nu are nici un stres). Se duc a dreq de repede banii si pare:))
to be continued..... cu schimbare parbriz, refacut capota si aripi fata (renuntat complet la tabla in favoarea fibrei), jante (care inca nu s-au gasit si ar trebui sa le am pana refac aripile) and so on... |
Update: Cablu frana de mana, bobina inductie, bucsa planetara, bujiile NGK si....am uitat, diseara cred ca ridic masina.
|
Spor in continuare! Trebuie sa ne intalnim o data in CJ sa schimbam o vorba despre masinile noastre :-)
|
Quote:
|
A trecut ceva vreme de la ultimul update. Nu s-a schimbat nimic la aspect, dar, de ceva vreme, planuiesc un "remake". Practic tot ce a fost pana acum se schimba, se reconstruieste de la 0 (acum se deseneaza, voi putea posta un preview in zilele urmatoare). Stiu cu certitudine ca va avea alta bari/praguri, ca o sa fie evazata, jantele pe 18 se intorc (daca nu cele vechi o sa fie un set nou dar asemanator), ca o sa ma pot juca mai mult cu caroseria, ca tot ce nu a fost posibil pana acum (din cauza costurilor si a manei de lucru) acum e rezolvat.
Pe scurt e "pe vine", si nu in sensul ca e la buda:P, inca nu stiu culoarea finala care o sa fie, inca nu stiu motorul care o sa fie pus( cert e ca o sa trebuiasca unul mai puternic, 2.5 v6 de pe Omega sau 2T de pe...ce o fi) Ce-i interesati de ceva piese de pa masina (bara spate/fata/praguri/capota/aripi) in forma actuala pot sa ma contacteze, am preturi speciale pentru tot. |
1 Attachment(s)
Azi a iesit prima schita, parca totusi merita wide.
|
Frumos...sper sa o vad asa cat de curand ;)
|
Quote:
In principiu in vreo 2 saptamani ar trebui sa incep lucrul la ea si va sta in atelier cam 3-4 saptamani, luand in considerare masivitatea muncii depusa si vopsitul integral (care se vaface "cala carte", cu demontat tot si schimbat chedere). |
Nu ne mai arati si noua evolutia masinii? :)
|
Quote:
Momentan astept o noua schita putin mai "lucrata", bara fata ramane cea din schita de mai sus dar vreau sa mai "umflu" putin restul. |
Dupa cum ziceam mai sus, se vinde tot de pe masina la preturi promo si anume:
Bara fata-150 EUR Bara spate+evacuare-150 EUR Capota+Aripi-200 EUR Praguri-50 EUR piesele vor fi pregatite de vopsit inainte de livrarea care se va face la 2 zile dupa achitarea unui avans (nu ma apuc sa demontez masina si sa pregatesc de vopsit elementele pana nu sunt 100% sigur ca le trimit) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning