![]() |
Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )
Sau dak doresti poti sa mergi la un electrician auto care mia schimbat si mie blocul de lumini...Dak doresti ma anunti si o sati dau numarul lui de telefon
|
Chiar asa de rau a ajuns Hunedoara asta de nu mai gasesti niciun electrician auto ?
La toate service-urile care ma duc "nu ne ocupam de asa ceva", e chiar penibil ! |
Buna,
O intrebare ? stie cineva unde pot face un Bad Boy, la capota de Logan ??? stima !:D |
Quote:
|
Nu-mi mai functioneaza deloc stergatoarele, pun siguranta noua si o arde instantaneu, am ars pana acum vreo 4-5 sigurante, cred ca sigur are un scurt pe circuit !
|
Quote:
bafta ! |
Si me mine m-au indreptat cativa prieteni la Danila, are garajul in Buituri dar din ce mi-a zis un coleg de al lui poate doar miercuri, dar totusi nu ar fi normal si logic ca la fiecare service sa fie obligatoriu si cate un electrician ?
|
Quote:
Quote:
|
Care stie pe cineva care se pricepe sa monteze maneta stergatoare cu BC ? Am maneta cu BC si din cate am inteles trebuie schimbata apoi facuta o recodare cu VAG-COM pentru activarea BC-ului. E vb despre un a4 din 2004 iar din cate am inteles toate au optiunea asta insa trebuie activata dupa schimbarea manetei. Si mai trebuie legat un fir de PIN-ul 1 deoarece s-ar putea sa nu am senzor de lichid parbriz si o data cu activarea BC-ului se v-a activa si aceasta functie.
|
suna in Deva pe Cristi. 0720 349 438. am inteles ca este meserias cu activare chestii din vag com.
|
ok odin, ms. o sa incerc sa il sun sa ii explic despre ce e vorba si sa vad daca stie :D.
|
Cine imi poate recomanda pe cineva care sa anuleze EWS la un e36? am inteles ca se poate din calculatoru masinii (siemens) si ca ar fi cineva prin hd
|
cine are numarul lui Mosu'(dan) de la atelieru lu Doru de la santuhalm?
|
as dori sa expun si eu niste pareri personale in legatura cu servicurile din deva pe unde am umblat in ultimi 7 ani cu 4 masini diferite ford,renault dacia si bmw.sunt nou pe acest forum iar daca din gresala incalc anumite reguli va rog sa ma scuzati.asadar cei mai slabi vopsitori auto sunt la lazar company si dacia service deva cu mentiunea ca in ambele cazuri a fost vorba de vospirea unei portiere la un bmw din 2007.in ambele cazuri calitatea lucrari a fost de nota 3 (vopsea scursa ,nuanta culorii nu corespunde cu restul masinii diferenta fiind izbitoare),singurul vopsitor pe care i-l recomand e Nelutu de la orastie de la acel service din centru ,in apropierea catedralei,el a fost singurul care a vopsit corect portiera fara diferenta de nuanta fata de restul masini si fara exfolierea in timp a vopselei sau pete.In ce priveste nesimtirea si tupeul locul 1 i-l ocupa fara doar si poate doamna GRECU de la alice gram(suzuki).am avut o siguranta arsa la inchiderea centralizata tot la bmw 320 din 2007 am dus-o la ei,eu nestiind ca e de vina siguranta pretul pe care mi l-au comunicat afost de 1100 de ron pe motiv ca trebuie inlocuit modulul de inchidere centralizata.banuitor din fire am mers si la Calin Salisteanu la simeria CARE A REMEDIAT PROBLEMA IN 5 MINUTE CONTRA SUMEI DE 20 DE LEI:)asadar 10 pentru Salisteanu de la Simeria chiar am auzit ca e foarte bun electrician auto.In ce priveste Alice gram din deva nu recomand pe nimeni sa mearga acolo,se face japca din orice,o adunatura de hoti si nesimtiti.Mecanici buni si seriosi in deva sunt cei 2 de langa casa auto langa matasea,SUNT FOARTE PRICEPUTI si nu se lasa pana nu gasesc chiar si cele mai ascunse defecte.pentru cei care au dacii 1310 sau pick up i-l recomand pe VIsirin de la simeria cu mentiunea ca lucreaza putin mai scump.Mai este de evitat si un anume Calutu sau calu din deva se crede mare doctor in forduri dar de fapt urmareste doar sa-ti umfle devizul iti face pretul in functie de ce masina conduci de hainele de pe tine de functie etc(arogant si tepar) deci de evitat .acestea fiind spuse sper ca mi-am adus si eu o mica contributie acestui forum de pasionati auto
|
Foarte bine ca i-ai informat pe alti colegi de ce se intampla, eu oricum imi repar masina doar la un singur om si nu am fost dezamagit niciodata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning