![]() |
STIU CA SURPRIZELE DE OBICEI SUNT PLACUTE, INSA E CORECT SA STIU O ESTIMARE CAT MAI APROAPE DE ADEVAR, PENTRU A REUSI SA ORGANIZEZ CAT MAI BINE.
NUMARUL INSCRISILOR NU E LIMITAT. SE VOR FACE INSCRIERI DE VINERI , IAR SAMBATA INCEP INSCRIERILE DE LA 9:30-10 LANGA LOCATIE. VA VOI DA MAI MULTE AMANUNTE. PLECAREA DIN BUCURESTI SE POATE ORA 7:30. |
daca ploua se mai tine? :roll:
|
daca nu cobesti nu ploua :P
|
Re:
Quote:
|
fratilor astept cu nerabdare sambata asta ......ma bucur ca in sf se face si asa ceva la gl
sper ca vremea sa tina cu noi , yo n-am sa concurez dar am sa semnez condica cu siguranta succes |
s-a vazut ploaie la LEGAL*RACING, va spun eu nu a plouat nici o data.
Se pare ca Dumnezeu e automobilist, tine cu noi. Daca ar fi sa ploua, nimic grav odata tot trebuie sparta gheata, ne dam pe ud. |
...
exakt cum spune si logoul tau.... \"NU VORBII FARA SA STII\"
P.S. Dupa capul meu vin la ambele evenimente... macar de spectacol Sebastian, explica putin partea cu premiile, au navalit sponsorii?? |
Bun ashe!!! Asteptam de mult un eveniment ca asta! Braila este in top. Abia astept sa vad actiune si show. S-auzim de bine si sa tzina vremea cu noi!
|
bai
bafta la peste o sa ploua torential si o sa vina KATRINA
|
Re: ...
Quote:
Vrem sa dam premi frumoase, poate cine stie pe viitor chiar o masina. Facem tot ce putem sa fie cat mai bine si sa eclipsam orice fel de concurenta, in speranta ca si ei vor ridica stacheta calitatii. |
SAL
1 Attachment(s)
SA VA AJUTE DUMNEZEU SA NU AVETI PARTE CA IN IMAGINEA ATASATA.
IN SPECIAL LU IS-02-KUS SA SE DUCA SA FACA UN CONTROL LA OCHI PE ASTA SA NU IL PRIMITI LA CURSE CA NU VEDE LA 2 METRI |
Max: 17 ˚C
Ploi slabe Vant: Sud Sud 13 km/h Precipitatii: 40 % Umiditate: 72 % Cand assfaltul e uscat astea sunt conditi ideale ca motorul sa dea tot ce poate mai bine. |
SAL
bai in gl numai gura e de voi !!!! Asa ca :-@
lasati vrajeala vedem pe 22 sa vedem de ce suntem in stare noi galatenii!!! :chainsaw: |
bla bla bla
Galatiul e plin de unii care se cred soferi :evil:
Unii sunt cam retardati de fel!!!! o sa vedeti de fapt!!!! I :peace: on you !!!!! :blahblah: :blahblah: :blahblah: :2gun: Hasta la vista baby :2gun: |
sa dea uraganu Stan peste voi !!!!!
Combinandu-se uraganul Katrina Su uraganul Stan a dat uraganul is-02 KUS furia peticita si oarba!!!!!!
:grandmar: :censored: :pistoles: :zombie: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning