![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
nU AM FOST SI ASTA MA SEACA CEL MAI MULT CA POATE ERA ALTA SITUATIA ...INCHEI AICI CA VAD CA NU AM CU CINE !!!!
BAFTA LA ORGANIZARI ...ASA O SA VINA LUMEA LA VOI;) |
sa clarificam treaba cu muzica si votul Bora aici ...
https://forum.4tuning.ro/newreply.php...te=1&p=1586593 |
"Tuscani-ul pe langa sunet, arata si bine montajul per ansamblu. Adik da, se aude fain, dar si arata bine cand te uiti CE ARE ACOLO , nu? Si repet: nu spun asta pentru ca il cunosc pe om, am dat la o parte treaba asta."
Nu te supara pe mine...din cate ati spus si voi acolo...si din tot ce am inteles eu ... premiul la sunet se acorda pt putere...nu pt estetica...pt ce aveati nevoie de aparat de masura ?? sa masurati frumusetea portbagajului... macar nu va mai incurcati in vorbe !!! va rog... e ultimul meu post aici !!! |
si nu trebuie sa te duci 15 metri sa arunci ceva in cosu de gunoi .. le amplasai imediat dupa gard ...
|
Quote:
tu nici macar nu stii cu cine vorbesti ,de certat vati certat cu mine de prezentat la timp nu stiu care dintre noi 2 ar trebui sa se prezinte la timp ,tu nici macar nu sti cu ce masini am fast prezenti simbata sau duminica cit despre timp zi-mi si mie la ce ora am fost prezent simbata(daca tot o arzi in figuri ca am ajuns tirziu) NOTĂ MODERATOR: nu mai scrie cu caractere mari, cu litere îngroşate, sau cu alte culori ! |
daca Bora asta vi s-a parut interesanta atunci e clara traba ....
doamne fereste da urata-i [IMG]http://farm4.static.***********/3085/2572606683_4722b8ffa9.jpg[/IMG] |
:)zici ca e Q7 :) numai de jos in sus:))
|
1 Attachment(s)
seamana ,,paint job`u" ? :-"
|
Quote:
|
dar bora si hyundai-ul unde a fost simbata dimineata? sau duminica?
sau vii sa dai curse si ei Best Audio de ora nam stiut nimic,de alt fel nici tu nu stiai ,fiindca daca stiai ceva ai fi spus cind am ajuns simbata dimineata problema cu organizarea a fost ca au fost pre multi SEFI |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Da, ati venit devreme tare ;) Si da, am zis pe la 12 sa fiti acolo ;) Nu la 9 :P Hai ca ne intindem prea mult... |
Quote:
|
Quote:
daca nu iti placea masina asta nu ii faceai poza , asa ca ciocu' mic !!! |
cand aveti de gand sa terminati cu disputa asta de 2 lei???? a fost un concurs, au existat concurenti si arbitri, cei din urma au desemnat castigatorii, end of discution; parca sunteti copii.
Aveti ocazia sa mergeti la Buc sapt viitoare si sa vedeti acolo daca mai comentati atata. Pana atunci, aruncati un ochi la reportajul de mai jos. https://www.youtube.com/watch?v=xG88Jh7MQpg |
Discutia asta nu se va termina curand. Asta este sigur. Asa ca avem 2 solutii:
1. inchidem topicul (ceea ce nu este OK) 2. Lasam sa continue in speranta ca se va calma cat de cat. Stima la toata lumea. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning