![]() |
Re: [My Scoot] ShoDesign & Tuning
2 Attachment(s)
Vand KIT XENON - momentan doar H7 si H4(monofaza) PRET 180 lei/kit pret negociabil!
|
4 Attachment(s)
KIT senzori Parcare - culori pe stock- alb, negru, argintiu pret ft mic!
KIT parcare- oglinda cu ecran tft 7" + camera (noaptea bate pe o raza de 3.5 m) super pret!!!!! Tetiere + protectie (culoare disponibila -negru, material piele) super pret! |
Dibluri polistiren +cui -110 lei (pretul include tva) 1000buc!
dimensiuni 9 X10 Usi interior- 300 lei buc. Usi exterior metal - 250 lei buc. Granit-10 e mp Gresie , faianta - multe modele - pretul -10 e mp Balansoar "colivie"-150e canapele piele-culoari disponibile- negru/grena ( 3.2.1-canapea 3 persoane, canapea 2 persoane + fotoliu -3500 lei/set) masuta sticla- 100 e buc.- disponibile 3 modele relatii la: 0751 229 103 Robert Ionescu |
Zi si tu niste preturi la motociclete & atv.
Eventual mai multe detalii despre cea sport. E de 49? Are ambreiaj centrifugal, sau cutie de viteze? Ce firma e? |
Quote:
enduro - 125 cm3, cutie de viteze, -600 E Atv 250cm3 - 2200 E Preturile sunt Negociabile. ai nr meu de tel, suna-ma |
Foarte frumos ce ai facut pana acum.Te felicit si iti admir munca si pasiunea depusa.Poate in curand te apuci si de un Peugeot JetForce,ala cred ca ar iesi superb.Tot respectul!
|
Buna ma intereseaza ce material folosesti la tapiterie pt saua?ca am auzit ca pielea se intinde la ploaie...si cam cat costa si unde gasesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mercy frumos de rasp;) bafta in continuare si ce sa zic...mult timp la dispozitie;)
|
mai nimic , imi tot caut 2 carene ca s-au pierdut la service.... si dupa ce le gasesc e totul gata:)
|
1 Attachment(s)
si momentul asteptat, Pejou` e gata:D
Totul e mallosi pe el, ambreaj, ambielaj, kit..., amortizoare Paioli....:D a iesit demential, toba gianelli, acum sunt in rodaj, va urc o poza si in curand poze detaliate si totul despre el |
e belea rau...sa il stapanesti sanatos...auzi am si eu o intrebare?cum se numeste vopseaua aia cu fibra de sticla...say spary...ce este in forma lichida(vopsea) sau spary?
|
nu mai are xenon:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning