Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

needBrain 21-02-06 15:29

am observat si io ca a aparut o moda...
toate se vopsesc brunete....si mai poarta si canishi d-aia in picioare 8)

EvLSant0S 21-02-06 15:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

vai cat de penibili sunt , mai ales c-o dau si-n pantaloni din aia 3 sferturi , iarna-n plm , am mai vazut si-n fust, cu canishi , si .. e atat de haios ca ... :lol: :lol: :lol:
cizmutzele alea, canishii .. ar trebui sa fie sweet .. dragutzi etc, la la la ,
da cand ii vezi ... :lol: :lol: prin blana aia ,cu zoaie de ... zapada , si de.. jeg .. de la ce-i p`afara, si alea merg mandre .. vai .. te ia capu`

Mustang 21-02-06 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

vai cat de penibili sunt , mai ales c-o dau si-n pantaloni din aia 3 sferturi , iarna-n plm , am mai vazut si-n fust, cu canishi , si .. e atat de haios ca ... :lol: :lol: :lol:
cizmutzele alea, canishii .. ar trebui sa fie sweet .. dragutzi etc, la la la ,
da cand ii vezi ... :lol: :lol: prin blana aia ,cu zoaie de ... zapada , si de.. jeg .. de la ce-i p`afara, si alea merg mandre .. vai .. te ia capu`

si aici momentele cand vrei sa ceri un time out...sa dispari mai repede din peisaj...
da' ce te faci daca intra una de genu' in discutie cu tine ? :roll:

needBrain 21-02-06 16:30

daca-i buna.......ma fac ca nu vad
daca nu...ii spun sa-si spele incaltarile intai...si apoi vb

EvLSant0S 21-02-06 16:48

Re:

Quote:

daca-i buna.......ma fac ca nu vad
daca nu...ii spun sa-si spele incaltarile intai...si apoi vb

:D asa dur ma ?! asa rautate ? :D

n`o sa vezi vreodata una-n canishi sa deschida o discutie, sunt 2 variante , ori e prea incapabila , ori sufera prea mult de ea incat.. asteapta ... :)

needBrain 21-02-06 17:42

ce frate...crezi ca nu ma tine?
sa mi se puna mie pata....si auzi orice din gura mea ;)

aleks 22-02-06 16:28

mi-emi plac blanosii aia, si nu fac pretentii din astea dak tipa e ok :lol:

GolfuletzS 22-02-06 16:29

de la femei s`a ajuns la catei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:) :lol: :o

PTC 23-02-06 08:22

Dupa ceva timp revin la discutia de aici mai demult eream cu blondutele de ceva timp am dato si pe brunete santos si lumea stie la ce ma refer :lol: :lol: :lol: :wink: Asa ca brunete & blonde 8)

GolfuletzS 23-02-06 12:30

brunete rulz.... adica .... pana acu daca ma gandesc daor cu bruete am fost... hm.. si satene :D

Mustang 23-02-06 14:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
brunete rulz.... adica .... pana acu daca ma gandesc daor cu bruete am fost... hm.. si satene :D

satenele si brunetele sunt intotdeauna peste celelalte (parerea mea :P)
da' daca gagica arata bine mov in cap...pai sa fie frate si mov ...

mI^cHeLLe 23-02-06 14:52

nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea) :wink:

d3vilish_lips 23-02-06 15:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea) :wink:

.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl :twisted: :twisted: :twisted:

Mustang 23-02-06 15:14

am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt:
ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita...
ce face atunci gagica ????

fanete 23-02-06 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"

.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl :twisted: :twisted: :twisted:

banuuu, ca nu are relevanta cu gusturile baietilor referitor la culoarea parului

poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele

All times are GMT +2. The time now is 01:23.

- Copyright 2026 4Tuning