![]() |
am observat si io ca a aparut o moda...
toate se vopsesc brunete....si mai poarta si canishi d-aia in picioare 8) |
Re:
Quote:
cizmutzele alea, canishii .. ar trebui sa fie sweet .. dragutzi etc, la la la , da cand ii vezi ... :lol: :lol: prin blana aia ,cu zoaie de ... zapada , si de.. jeg .. de la ce-i p`afara, si alea merg mandre .. vai .. te ia capu` |
Re:
Quote:
da' ce te faci daca intra una de genu' in discutie cu tine ? :roll: |
daca-i buna.......ma fac ca nu vad
daca nu...ii spun sa-si spele incaltarile intai...si apoi vb |
Re:
Quote:
n`o sa vezi vreodata una-n canishi sa deschida o discutie, sunt 2 variante , ori e prea incapabila , ori sufera prea mult de ea incat.. asteapta ... :) |
ce frate...crezi ca nu ma tine?
sa mi se puna mie pata....si auzi orice din gura mea ;) |
mi-emi plac blanosii aia, si nu fac pretentii din astea dak tipa e ok :lol:
|
de la femei s`a ajuns la catei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:) :lol: :o |
Dupa ceva timp revin la discutia de aici mai demult eream cu blondutele de ceva timp am dato si pe brunete santos si lumea stie la ce ma refer :lol: :lol: :lol: :wink: Asa ca brunete & blonde 8)
|
brunete rulz.... adica .... pana acu daca ma gandesc daor cu bruete am fost... hm.. si satene :D
|
Re:
Quote:
da' daca gagica arata bine mov in cap...pai sa fie frate si mov ... |
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea) :wink:
|
Re:
Quote:
.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl :twisted: :twisted: :twisted: |
am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt: ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita... ce face atunci gagica ???? |
Re:
Quote:
poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele |
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning