![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si daca nu sunteti de acord...tineti-va macar o \"idee\" de suspiciune asupra femeilor ;) |
doar o idee?
poate un eseu |
da' povestire ce are ? :D
sau cel mai bine...la cum sa agati...luati notite :lol: |
nu notite.....
cel mai bine:toate \"tehnicile\" expuse.....ar trebui....combinate si cocktail-ul care rezulta.....n-are defect |
sau poate ca dai si de unii care fac totu' praf...si nu mai iese nimic...decat niste palme pe bot de toata frumusetea din partea femeilor :D
|
moa' ce-mi plac femeile nervoase.......sau mai bine zis,imi place sa te atzatz.......sa le enervez putin
|
lasa mah...ca daca zgarie rau nu imi plac :D
|
apropo de zgariat
\"matza blanda zgarie rau\"............asa ca.............mare mare grija |
hehe .. .
trebuia sa-mi spui asta acum ceva timp ... am simtit-o pe pielea mea .. mama ei de matza ....... asta la figurat .. insa .. la propriu .. e relativ misto cand zgarie :P |
mmmmmm e misto dar....toate au o limita
si cand te gandesti ca-ti raman zgarieturile....atunci doare........ |
:)
din nou .... la figurat sau la propriu .. ? care zici ca dor ? de fapt , amandoua dor , dar... una e .. durere - placere , alta e .. durere d`aia rea :) la propriu e misto .... :D dar la figurat ... e nasol ... sincer , prefer sa ma gandesc la ...zgariatul la propriu , decat la cel figurat.. ies mai castigat din toata treaba :D iti recomand aceiasi chestie .. |
yo va recomand sa nu va bagati la zgariat ;)
|
Re:
Quote:
apropo de faza asta=)) intr-o seara nu are una ce face si isi baga coltzii in gatu meu =)) shi vin eu acasa a 2-a zi....ma duk eu mahmur la mancare maica-mea sta in stanga(exact partea cu pricina) shi noh...aveam eu haina cu guler...da nu conteaza :)) shi la un moment dat fac eu un gest gresti si ma uit pe geam.....si opa....vede mama :))) la care:\"ce ai patit acolo\" si eu ca un frayer:\"unde? aicea\"\"=)) si mama da.....eu:\"pai stai sa ma duk sa vad\" ma duk la oglinda(culmea ca se vedea clar ca e urma de ruj si de coltzi de \"matza\" =)) ) shi vin inapoi si zik:\"pai am ceva cos sa ceva\" noh...mama nu o mai zis nik, numa ca tota ziua o ras de mine =)) cum ma vedea ma punea sa ii arat gatu si se apuca de ras :D de atuncea m-am lecuit de muscaturi si zgarieturi :)) cel putin pe gat =)) |
da...asta a fost in cazul tau cand erai cu maica-ta...
da' gandeste-te sa ti se intample acelasi lucru dar in loc de mama, sa fie cealalta gagica (in caz ca ai 2).... ce faci atunci ??? mie mi s-a intamplat...m-a papat in coor si am ramas atunci fara aia buna care ma interesa mai mult ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning