![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
|
iti merge ff frumos motoru'8). mijto flamele. da chiar dc nu dai si tu poze cu oltcitul tau?
|
foarte tare...sa dea dumnezeu sa i ramana intacta sa nu o atinga sau sa nu il atinga vreun sofer prost....se intampla...
|
6 Attachment(s)
new pictures with pmd....
si la mai multe cupe........;) |
2 Attachment(s)
more pictures ;)
|
bravo dani....felicitari!!!...desi nu cred ca trebuie sa spun dar cred ca l-ai intrecut pe frate-tau(pasiune si devotament pentru masini) ...bravo!!!
|
Quote:
Parca ma aud si eu acolo pe fundal:D Filmuletzul celalant l-ai pus? Sau in viitorul apropiat?:D |
Quote:
da te auzi si tu ;) pe acolo |
Super am toata admiratia pt PMD am salvate pe comp acasa toate pozele cu pmd si filmuletele lui
|
frate respect ptr ceea ce ai facut,multa munca da am 2 kestii d reproshat dak pot sa zic aja ... :
1.vezi pune shi tu o bara mai d doamne ajuta la spate k nu merge aia,e pacat la cat ai bagat in ea 2.pai cu 4 mii d euro imi luam o calibra sau o celica din germania(adik cam cu o mie) shi pana la 4 mii bagam in ea tunning d nu prea mai aveai c sa faci cu ea(fara umblat la motor) da bineintzeles fara sa o inscriu k te cam costa:))) .cam atat d spus,respect ptr mashina ta shi ptr munca depusa da spunene shi d c ai ales tocmai oltcit sa tunezi ptr k nu e o mashina prea ... intzelegi tu :D .salut |
Quote:
|
toata stima si resptectu pentru dani si body !!! body pacat k nu faci thread cu masina ta k e senzatie super tare....chiar fara bari e:yikes: :yikes: :yikes:
|
Quote:
mai ai rabdare.. si o sa fie..;) |
Quote:
|
MEGA RESPECT PT PMD. SI UN ANU PLIN DE PREMII SI REALIZARI. Sper sa-l vad vad si eu in 2007 live ca nu am avut ocazia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning