![]() |
Re: Club MATIZ
Eu n-am nimic impotriva.
Vezi ce zic si oamenii mai mari. Dar cum te prezinti la intrunirile Matiz daca nu ai cum sa faci deplasarea la Bucuresti, sa zicem? |
5 Attachment(s)
Ce parere avetzi:D
|
Quote:
|
Da pleoapele jos. Ca recomandare. ;)
|
Quote:
|
ooofff... omu " joined the club " sa zica si el ce are...si acum... de cand i'ati facut observatii de pleoapele alea ...nu a mai zis nimic :cry: .. ooffff
|
baieti ploapele le-am dat jos dar o intalnire nu feceam si noi?:D
|
Propuneti o data si o locatie. ;)
|
Brasov!:D Oricand! 8)
Stiu ca nu se poate in Bv! :cry::cry::cry: |
De acord...dar nu 6-7 sept ca sunt la Buzau. :D
Iau cupa pentru Matizari. :D |
salutare , as dori si eu niste sfaturi in legatura cu un sistem audio pt matizu meu. Mi-am luat recent un casetofon Pioneer si as dori sa-mi cumpar si niste boxe , subwoofer ,amplificator tot pe pioneer ma gandeam . sincer nu prea stiu ce sa aleg. ms anticipat
salutare din nou. in cazul in care vede cineva postu asta , as vrea sa stiu daca pedalele acestea http://www.magazintuning.ro/catalog_...port/index.htm se pot instala la matiz. sunt curios pt ca chiar as vrea sa-mi cumpar un set. multumesc si sper ca cineva sa-mi raspunda |
7 Attachment(s)
salut! abia acum am intrat si eu in clubul asta si vreau sa va prezint matizul meu :) cateva poze... si astea sunt cateva.
|
Foarte frumos bobeica. Felicitari, e facut cu gust. ;)
|
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
intrebare de baraj... vreau sa imi pun o finala sport... inox... ce diametru are matizu pe teava ? stiti cumva ? ce lungime trebuie sa aibe finala ca sa nu iasa in afara barei mai mult de 3-5 cm ? cu modele aveti puse pe matiz(puneti si poze....daca aveti)...si la ce pret v-au ajuns ? multam,
|
finala sport de inox pt matiz
pe cine intereseaza toba finala sport de inox pt matiz sa ma contacteze pe mess. bobeica_valentin
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning