![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Pe langa asta mulumesc celor care si-au pierdut noptile, s-au certat cu nevasta , au devanit abstinenti pentru a ma ajuta (Zeul meu, Dani E21, Reme) si ma ajuta in continuare.
Si bineinteles multumesc pantalonilor care mi-au sustinut treaba. |
Super frumos !
|
Quote:
o sa imi fac o poza sa o ti in portofel o sa vorbesc si cu zeu sa il inramez sa te inchini la el si nu in ultminu rand pe reme ti-l fac cadou sa il iei la crescut ;cel mai harnic baiatel si norocul pantalonilor ca nu prea au avut ce treaba sa sustina asteptam drumu pe transfagarasan in brigada, sa nu ne dezamagesti oricum ........e30............ |
Quote:
Sunt d-alea cancerigene de se baga in mancare la carrefour???? La gunoi cu ele maaaa... Ia uite ce masina isi face asta aici :D Cand ii rupi fashu lu asta mic bre? |
O sa fie concurenta pe cult mk1..la concursul pe tara :)
SUPER |
foarte bene aleasa culoarea parca vine ca perfect pe ea,si cu farurile se potrivesc,acuma alegerea jantelor este ultima chestie care mai trebuie sa o faci potrivita....spor la ,,certatul,, cu vopsitorul si sa ai mare grija de ea acuma
|
interiorul cum il faci in stil feng shui sau traditional romanesc ?
|
va fi stil chitra, adica un scaun, tapiteria pe plafon si usi, si bateria in portbagaj.
|
nxtaz, eu am folosit flex de calitate si multe perii de sarma, plus nopti luuungi.
recomand sablare cu nisip, pentr u ca tot la banii aia ajungi daca pui l;a socoteala si oboseala.Eu personal daca ar fi sa ma apuc din nou, sablare cu nisip as alege... Multumesc pentru aprecieri. Eugen, trag cat pot de tare sa o termin, dar o sa fie la limita.Asa ca detaliile nu vor fi finisate, de vopsit va fi revopsita, si la motor inca nu am umblat, in afara de volanta si reconditionare. |
Arata bine masina.
Un filmulet? |
felicitari pentru tot(munca , idei, rabdare ...)
un singur lucru trebuie sa fii atent insa. din cauza culorii sau poate a foliei sau nu stiu a umbrelor .. toata masina e putin intunecata tind sa cred ca isi pierde linia si formele .. are nevoie de mai multe elemente putin mai deschise care sa i puna in valoare formele (cum is farurile alea clare ). are vre-un sens ce zic? btw . imi place la nebunie cum a iesit |
Masina asta imi place la nebunie !
Felicitari si spor la treaba ! |
inca nu ma pronunt.dupa ce termin as vrea sa o vad spalata si la lumina zilei intr-un spatiu deschis.apoi, voi vedea ce pot face..Multumesc, treaba mai e multa.
|
Quote:
cristi cum e cu ceasurile pana la urma? Quote:
|
cristi mai baga cate ceva...nu ai mai pus nimica pe ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning