![]() |
Re: E46 - black
Quote:
|
la fel zic si eu varianta lui speed arata foarte bine
|
beeeton var lu speed caius daca nu gasesti exista intodeauna var jantelor mele :lol::-):rolleyes2
|
Quote:
P.S: Sa nu ma intrebati de ce firma sunt produse jantele ca nustiu:sad: |
BBS`uriile puse de doryn imi plac
jantele puse de speed is frumoase dar si scumpe presupun... oricum ca si model sunt super okay.. chiar prea ok :) Raz6633... da, trebuie ceva mai "agresiv".. nu poti pune chiar orice |
niste jante cromate pe o masina fara pic de crom pe ea...(poate un suport de pahar ceva..:rolleyes2) nu cred ca ar da prea bine...
|
doryn .. fara croame :D
o intrebare.. eu nam vrut jante pe 18 pt. ca nu vruiam sa imi ridice masina... adica vreau sa fie "lipita" de asfalt.. dar daca pun gumele pe 35/18 .. e aceasi chestie cu 45/17 ?? |
poi asa ar trebui...oricum nu iti fa griji ca nu va fi atat de inalta...oricum eu zic ca merita sa "sacrifici" 2 cm din garda la sol pentru un aspectul jantelor de 18...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
doua poze cu badu`... si fara embleme.. :)
alte poze mai incolo ... cand primesc si jantele.... calitate de telefon... |
Quote:
|
Bun telefon:lol::lol::lol:.
|
Arata bine bad boy-ul. Buza de alpina ai mai gasit ? Folia de pe geamurile fata cata vizibilitate ai ?
|
1 Attachment(s)
frozzen ... da, a iesit f bine.. :) si pret de nimic
dragos... nam gasit buza aia dar sincer nici nam mai cautato pt. ca imi cautam jante... :) vizibilitatea cred ca e 30% piratu .. e samsung.. uite si un mic filmulet cu acelas telefon inainte sa vand jante si sa fac badu :) |
Foarte frumos bad`ul;) si ce jante astepti ?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning