Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

Psycho 26-09-05 00:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
am fost in weekend in Ungaria, cu scoala, la un proiect Phare. Am fost vreo 100elevi, din oras de la noi+Bekescsaba.
Era o blonda super draguta(din Ungaria), dotari 10+, da era proasta de bubuia. Vroia neaparat sa se ciocaneasca cu cineva, la 10seara mi-a zis sa-i caut pe cineva cu care sa se rezolve, dar toti erau beti crita. Pe la 12 o apuca....m-o gasit pe mine sa o rezolv....si pur si simplu m-a dezgustat prostia, asa ca am refuzat-o.

Si uite...pentru mine conteaza sa aibe ceva si in cap...ca altfel nu merge, nici macar pentru o noapte.

frateeeeeeeee cum sa faci asa cevaaa ... zi`mi k ai scris asa ceva k sa ne faci noua in ciuda .. aoleoo sa`ti las numaru` meu de tel ...

eu unu merg pe principiul FTM ( foote tot ce mishca ) :) aoleoooo doamne cum potzi sa faci asa ceva .. o bubuiam de` emigra in Romania

EvLSant0S 26-09-05 00:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"valib\"
am fost in weekend in Ungaria, cu scoala, la un proiect Phare. Am fost vreo 100elevi, din oras de la noi+Bekescsaba.
Era o blonda super draguta(din Ungaria), dotari 10+, da era proasta de bubuia. Vroia neaparat sa se ciocaneasca cu cineva, la 10seara mi-a zis sa-i caut pe cineva cu care sa se rezolve, dar toti erau beti crita. Pe la 12 o apuca....m-o gasit pe mine sa o rezolv....si pur si simplu m-a dezgustat prostia, asa ca am refuzat-o.

Si uite...pentru mine conteaza sa aibe ceva si in cap...ca altfel nu merge, nici macar pentru o noapte.

frateeeeeeeee cum sa faci asa cevaaa ... zi`mi k ai scris asa ceva k sa ne faci noua in ciuda .. aoleoo sa`ti las numaru` meu de tel ...

eu unu merg pe principiul FTM ( foote tot ce mishca ) :) aoleoooo doamne cum potzi sa faci asa ceva .. o bubuiam de` emigra in Romania

nu te supara ca-ti zic .. dar ai facut o mare greseala !
psycho bine zici frate !

needBrain 26-09-05 02:03

FTM rulzzz
sunt de acord cu fratiorii mei

sponsoru 26-09-05 07:51

daca eram singuru care obiecta la postul lui Valib sigur dadea reply..dar asa cand sunt 4 oameni care il contrazic...nu mai are replica... :lol: bizar...oare de ce anticipam asta? :evil: FTM este ceva de baza pana ajungi sa te gandesti la o relatie stabila dupa o anumita varsta...relatie ce poate da in alte derivate.. :roll: casatorie etc..bleah pana atunci FTM .. :oops:

Psycho 26-09-05 08:10

frate .. shtii care e ideaaa mea .. mai bine acum cand sunt ink tanar si mai pot ... k sa isi aduka aminte lumea de mine ... decat mai incolo cand o aventura din asta .. atunci cand ai familie poate fii mai grav ... asa k acum cel mai rau lucru care se poate intampla e sa te despartzi de ea ...

corekt ?

sponsoru 26-09-05 08:46

psycho e cel mai practic sa gandesti asa.. :lol: si eu sunt de aceeasi parere...pai ce sa ajung la 40 de ani cand sunt insurat sa ma uit dupa femei de 20 ..? :twisted: (oricum cred ca asta o sa fac...)..dar voi reduce mult din ele..daca le scad pe cele f..ute.. :lol: raman mai putine dupa care sa ma uit :evil: Lol...aberez deja.. :lol:

sponsoru 26-09-05 08:48

Ah..acum am vazut..la varsta scrie la mine acolo 20 de ani.. :lol: si cand colo d'abia maine e ziua mea..deci sunt mai tanar cu o zi pe forum..tare.. :evil:

Psycho 26-09-05 13:04

ti`am zis care e ideeaa mea .. mai bine sa fac acum decat peste cativa ani sa ma caute ernest cu televiziunea .. asa acum ama cauta nu ma cauta mi se rupe :) .. dar mai incolo e mai grav k o sa ai si familie si copii .. cam asta e conceptzia mea ... si eu unu nu am simtzit niciodata k am inshelat .. si shtitzi de ce .. ptr k ceaa ce facem noi .. e strikt legat de sex .. si de nevoia de a ne .. in fine ... dar oricum cand termin cu ea sa zicem .. tot la cea care tin ma intork ..si poate tin chiar mai mult la ea ...

EvLSant0S 26-09-05 17:28

frate.... FTm`u merge .. FTM`u e baza ..
sponsoru vbeste de ... oameni de 25+
i mean .. am mai discutat ..
nu se merita relatii stabile ...la varsta asta ..
sotto dai de una care ... nu stie p ce lume traieste si realizezi ca ai pierdut MULT timp .. degeaba .. si ai refuzat MULTE . . femei ...aiurea ;)

CT-03-ART 26-09-05 18:51

hahahaa....tare faza cu FTM'u asta.... hahahahahaha...

valib 26-09-05 20:10

mai....eu traiesc pe principiul: sa nu regret nimic
si va asigur ca as fi regretat enorm, pentru ca eu tin la o fata...si asta e...
o sa pun si niste poze cu ea, cand le voi primi de la ea(tipa din ungaria).
fiecare cu parerea lui, stilul lui de viata.
eu nu as putea sa f... tot ce misca, desi e zicala aia: fiecare gaura merita incercata(sau ceva de genu)
orice am face...fiecare vede in felul lui viata, si o traieste dupa propriile principii, inchipuiri.
nu e vorba de grauceanu, de maturizare....e doar vorba ca ma dezgusta prostia, dar tare de tot!
eu nu pot sa o f... daca nu ajung sa o cunosc bine. Naiba stie de ce, asa sunt eu.

sponsoru 26-09-05 20:22

re

valib ...no offence..esti virgin?.. :lol: te pastrezi pt casatorie..?si nu o zic la misto dar sunt chiar curios poate chiar esti si atunci se explica multe..repet nu o lua ca pe o jignire.. :wink:

LaMishto 26-09-05 23:40

FTM rulzzz :peace:

Psycho 27-09-05 01:19

frate si eu tin la o femeie si pewla mea dar daca pica ceva carne frageda .. o gustam ce plm

orlando 27-09-05 11:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
frate si eu tin la o femeie si pewla mea dar daca pica ceva carne frageda .. o gustam ce plm

daca nu afla stii cum e \"hotu neprins e negustor cinstit\"
da e nasol daca afla eu am patzit-o si nu a fost prea frumos da bine ca i-a trecut persoanei...stii ca pana la urma daca afla ea o ia ca pe o jignire...e da ce vrei FTP e baza! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 09:57.

- Copyright 2026 4Tuning