![]() |
Re: E36 - 325i '94
poe l-am avut aseara pentru prima oara cred in 2 luni intradevar e foarte frumoasa si aia
pvm-ul nu l-am mai vazut cred ca de un an restul sincer sa fiu nu le stiu asta imi place foarte mult pentru ca e visinie, defapt una din cele 3 culori care imi plac la masini foarte mult ( visiniu, albastru ca al lui poe sau ca nubira aia, si verde ca masina mea :-" ) plus ca arata extrem de bine, intretinuta si toate cele, iar motorul nu e deloc de lasat defapt e cel mai important lucru la ea |
dupa mine, cea mai frumoasa e PVM si dupa ea, POE.. mersi de apreciere, oricum! :D BBT afar de jante, nu prea avea nimic masina si nici nu tragea.. SNK imi place mult pe exterior, da' nu am vzt-o pe 400m ce poate.. totusi, dupa cum se aude, tind sa cred ca e hidramata..
|
snk e aia cu kit de m , albastra?
pvm-ul intradevar e o masina foarte frumoasa si extrem de potenta, dar unde e ? daca nu se vede nu se aude inseamna ca nu exista :D poe arata ca si cum ar fi fost proaspat scos din fabrica. e geniala masina, dar asta a ta si poe nu se pot compara, sunt din categorii diferite :D si gata ca ti-o iei in cap |
:)))))))))) mersi mah, apreciez oricum..
|
1 Attachment(s)
|
vs X5 3.0d - https://www.youtube.com/watch?v=fSMy2rOOb-8
0-160kmh - https://www.youtube.com/watch?v=biKHL...eature=channel |
dc nu ii schimbi ceasurile de la bord ?
|
le-am schimbat, si am luat tot in mile! :)) doar ca astea arata mai bine.. nush, m-am invatat cu ea asa.. plus ca s-ar putea sa-mi vina bine acum, o sa plec in UK cu masina, pe termen mai lung, si acolo cred ca o sa-mi prinda bine milele.
|
ce urat o sa se uite lumea la tine cu masina cu volanul pe stanga :))
|
:)) da da, o sa zica ca snt tigan, am fost in romania la furat si mi-am luat masina de acolo..
|
:)) da exact la asta ma gandeam :))
si cand o sa le zici "Screw you guys! I'm going home!" :drunk: ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu zice nimeni ca vii cu motive, este exact ce-ti ziceam si in postul anterior.. mi s-a parut ca pleci greu de pe loc.. nu stiu, ori o patinezi prea mult, ori nu pleci din cuplu.. si pe 400m conteaza rau de tot startul! :)) oricum, snt sigur ca din mers diferenta ar fi mult mai mica intre masini!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning