![]() |
Re: 4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008
woooowww :O show tunning fix in spatele blocului unde stau :))))
|
Quote:
|
ok mersi . .:) o sa fiu prezent..
|
nu exista nici un concurs de miss....??? se pot inscrie cumva fetele pt hostess....foto...ceva....? as avea o doritoare.... :)
|
ar fi super ok sa fie si mis tuning la toate competitiile.dincolo asa se procedeaza ::))femeile sant pe primul loc,s-au nu?
fara ele nu ar mai fi deloc atragatoare competitiile,avand in vedere ca romani sant afemeati rau(ca si mine)tre sa le facem pe plac. si vizitatori cand pleca sa zica MAMA CE FEMEI AM VAZUT vin si data viitoare. cam pe 60%din vizitatori mai mult le plac femeile;) |
Sunt si in cluj masini modifica misto......... abia astept sa vad cu ce se lauda Clujenii.......
|
xenon si tovarasii din Bistrita confirma prezenta
|
Quote:
|
Ai dreptate,la un show de masini trebuie sa vezi masini,pt show de femei te duci la eros show..........si in afara la show-uri de masini sunt fete,dar parca nu e ca la noi...bft
|
pe mine ma enerveaza ca dupa ce ca sunt si grase si le ies suncile prin fustele si tricourile muult prea stramte.. se mai dau si mari ca vai ce frumoase sunt! pe mine la 4tdays m-au scarbit! mai ales aia care i-a distrus pisica lu Razvan
|
bine ma....inteleg ce ziceti cu femeile....dar este frumos sa vezi langa masina o fata frumoasa, imbracata sexy...eu ziceam mai mult pt prietena mea...pentru ca si ei ii plac masinile si ii place sa faca poze cu ele....se gandea daca nu s-ar putea "lipi" de ceva masina pe perioada show-ului si eventual primi si ceva bani pt asta... (as lipio de masina mea, dar nu e modificata.., va fi pe viitor :))
|
ovi,daca e aia din poza de la avatar o poti lipi de masinile cu care merg eu;)
|
aia e:), o lipesc eu de toate masinile pentru cateva poze....da na...ea vroia sa vada daca se poate pe bani....hostess....:) na...
|
foarte misto:))dar pentru cei care nu participa intrare cat este?
|
Intrarea pentru vizitatori este 5 RON
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning