![]() |
Re: My CaZaN
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
io zic caa sunt in regula cu semnalele alea ca oricum sunt cam multe nereguli in prezent pe masinutza asta:))
|
Quote:
|
da boss sunt lampi de 1300 mers innapoi altceva nu am avut in acel timp ce sa pun acolo si mam gandit ca alea nu ar strica dar ma oprit un nenea cu uniforma si mia spus ca nu sunt bune ca sa le schimb sa le pun portocalii ,,,,,,,, acum ce sa zic mai merg si eu pana mio face ceva ca asa e romanul......
|
Baaahh...ai vandut masina... ! :O:O:O:O:O:O:O:O ? !!!! cum asa ceva mah....! de dai la dastea tinerele acum.....sa-ti fie rusine....tradezi "clubu'" !
|
cine a zis ca am vandut masina:)) masina nu se mai vinde cred ca am specificat ca sunt in cautare de piese in iarna va intra la reparatie totala momentan ma plimb cu pustoaica mea:D pe motorina oricum tre sa mai fac niste poze sa mai pun si eu pe aici ca sa nu creada lumea ca a murit 1300:D
|
mam sucit masina se vinde urgent!!! 15 mil nu las nik la pret pretz batut in cuie masina e din 80 care nu stie model 1300 are trapa alarma si cauciucuri aproape noi propietar contact [email protected] sau 0764650910
|
:):):)hai cai fac poze diseara.merita banii
|
Quote:
|
se poate inchide sa vandut masina:(
|
Bine naibii ca ai scapat de ea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
|
dc vb asa ca a fost masina buna si inca mai este acum depinde pe ce maini a cazut oricum va veni un nou membru zilele astea:D surpriza :P
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning