![]() |
Re: PROVOCARI IASI
Quote:
|
Baaa! Psst, ca v-ati imbatat!
|
Poate la tine pssst. La mine deocamdata vruuum, ca inca n-am pssssst :lol: .
|
Nooap! Pfsssttt! Da' mai dureaza...
|
provoc.....pana in 150 de cai
|
Te risti pe mazga asta? Dupa joaca cu mister Costel, mie mi-e foarte clar ca degeaba ma complic...Poate just for fun, da' la panarama rau, nu asa...:lol:
|
4% la ralanti...pe ora...
0-100kmh...3sec...pe ud...pe bord... |
Quote:
|
Eu ziceam ca la cum e pe jos, am putea la fel de bine sa scoatem ORICE urma de sport din asta, adica s-o facem fix la plesneala, ca de competitivitate nu poate fi vorba. Am crezut ca vrei sa-ti mai verifici masina si in sensul asta ti-am spus ca o joaca cu mine nu poate fi elocventa...cel mult distractiva :rolleyes2
|
adevarat, dar pana se mai gasesc si altii sa raspunda, poate se usuca.....la cum se prezinta vremea, sunt mari sanse sa avem asfalt uscat curand
|
mi-am adus "butoiasul" tre sa rezolv niste chestii cat de repede sa urce boost-ul ala la 0.7 sa fac niste flotari si am plecat pe vale..va salut!
|
Cand va hotarati dati o sarma, sa-mi iau imbusu' de 3 (prietenii stiu de ce 8) )
|
ehh daca ar putea imbusu ala a tau sa-mi dea si mie vreo 40 caluti :D Ce te-as mai lauda@:)
|
:) cand e de o miscare dati un pm, k eu si cu baietzi ine-am baga la ceva adrenalina si voie buna! Alfa, Astra Bertone, Honda Accord, si ink cateva. As fi curios sa vad ce iese.
|
mmm agitatie agitatie deja imi miroase a asfalt caldutz :D poate pana se usuca e gata si motorasul meu :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning