![]() |
Re: fiat stilo
Quote:
|
alta chestie...nu s-a tinut cont de tipul motorizarii(la cursa ma refer)...eu asa credeam...am mers cu euro4,rezervorul 3 sferturi...data viitoare am sa merg cu euro 5 si rezervorul la minim....poate o conta:shock:
|
iti spun eu ca nu ai peste 150 de cai , de la chip (depinde) nu scoti atata... filtru sport , evacuare completa , dar din chestiile astea practic faci ceva caluti si iti respira motorul mai bine dar ai cai multi si degeaba ca nu prea ajung la roata , daca vrei eficienta si ai buget , un turbo mai mare sau ma rog mai eficient si orice gasesti sa schimbi piesa la motor cu ceva mai performant , daca nu o folosesti pentru familie sa o chelesti de absolut tot ce nu ai nevoie , sau pentru familie poti sa te chinui sa ii faci un sistem usor de desfacut la bancheta din spate , sa o dai jos cand o alergi si sa o pui pentru mers de zi cu zi , motorul diesel este pretentios dar poti sa scoti ceva din el , pacat ca este grea masina , ti-am zis un grande punto ar fi mers mult mai bine ca masina diesel rapida , dar cu stilo este destul de greu , singurul impediment major ..... ca in rest motoarele diesel de la fiat sunt beton , am vorbesc cu cineva sa mai intreb anumite lucruri , iar cu dyno chiar nu stiu , dar am sa intreb si poate reusesc sa te ajut , am sa intreb pe mai multi dar cred ca tot de pe forum am sa gasesc ceva concret
PS: cu banii aia imi luam un fiat coupe 20VT si spulberam concurenta :d , sau poate tot un diesel dar ceva mai usor ca totusi un diesel rapid nu vezi chiar oriunde |
Quote:
|
stilo e masina , fata de multe , poate sa aiba ceva in plus nu doar un chip sa ajungi la 170 de cai , asta e mai mult ca sigur , eu stiu ce poate stilo dar cu masini nemodificate de aceeasi capacitate nu golf 2 v6 benzina si usurat de toate cele , te face n-ai ce sa zici , daca faci testul dyno si vezi concret cati cai ai sa te dai cu masinile de categoria ta ca ai sa le faci , poate chiar si pe unele benzinoaice :D
|
Quote:
|
La clasa C era normal sa fii cu 140cai (se ia puterea din talon) insa nu stiu ce cauta sorin la C...:lol:...motorul lui este de clasa D nu C,are minim 174 cai. Tu trebuia sa faci contestatie ca a fost incadrat pe motorizare gti de 150/130cai si avea VR6 pe masina.
Nu aveai nici CEA mai mica sansa sa-l bati...poate doar daca-i ceda rau ambreiajul...este mult mai usoara ca a ta,este o transmisie mai adecvata pt conducere sportiva si nu in ultimul rand este un motor care scoate pe passatul(!!) '94 nu mult peste 15sec... Daca tu vrei sa te dai cu masini de ~1000kg(sau sub) si 170-190cai...nu merge numai cu cip...mai ales daca respectivul stie "sa-i dea"...;)...ai un motor f bun,dar nu cere imposibilul. |
Quote:
|
Quote:
|
In principiu,cam astea sunt clasele cand organizeaza legal racing :
A1 75cp A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 ...+++) Erau trecute in topicul respectiv,insa probabil n-ai fost atent. Du-te la Master Tuner, iti fa face florin si recomandari pentru optimizarea performantei...fiecare solutie cu avantajele si posibilele dezavantaje...Oricum,un intercooler mai mare nu strica niciodata si in plus,la stilo ai loc gramada...Vei vorbi cu ei acolo si iti vor recomanda si solutii stage 1...probabil ca vei intalni acolo si multi dintre cei ce participa la legale...unii sunt sociabili si nu au nasul pe sus...altii se cred niste mici printi si nu vor sta de vb cu tine,dar nu te costa nimic sa pui intrebari:| Succes, |
Quote:
|
pai succes atunci si ca o mica sugestie , exista un procedeu numit alezaj prin care blocul motor si mai multe piese sunt slefuite sa zic asa cu un aparat , dar pentru asta trebuie sa cumperi pistoane de reparatia a 2-a , este destul de greu si daca nu este facut de un meserias risti sa strici tot motorul dar prin chestia asta masina fuge si toti caii pe care ii castiga ajung la roata nu cum ii pui un chip sau un filtru sport multi cai dar degeaba , este ceva foarte greu costisitor si de durata dar vei simtii diferenta , eu asa am sa fac la 600 cred :P
|
scz de intarziere...am fost la master tuner sapt asta, am facut testu dyno.....intr-adevar , a rezultat un cuplu de 380n/m si 165cp:shock:..dar, nu ma voi opri aici...am discutat cu florin si mi-a propus o turbina de 2.5 de touareg, modificari in ceea ce priveste evacuarea + unichip...nu stiu;treaba asta ar duce-o pe la 200-205cp.Am mai discutat cu cineva si mi-a spus k injectoarele cad pe la 210cp....ori, nu sunt prea ieftine...voi ce parere aveti?
|
chestia cu injectoarele nu o stiu , dar daca ai 165 cp inseamna ca ai pe ea mai mult decat un chip sau aveai ceva de calitate de a ridicat puterea atat ?
daca tu esti hotarat sa faci asta si ai banii necesari mai intreaba si vezi ce si cum , sunt chiar curios sa vad cum fuge un stilo diesel cu atatia cai :D |
Re: Fiat stilo
salutare ...
am stat si am citit ore intregi din acest forum .. am o vaga idee sa ma hotarasc pentru ce masina. am avut un ford focus ... acum vreau stilo, 2 portiere, dar ce varianta ? 1,8 sau 2,4? o parere sincera :D ciao |
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning