![]() |
Re: Ghetto Tuning
- la tabla pui sudura pe masina (chiar si in argon e dificil sa eviti 100% aparitia ruginei). am vazut cateva cazuri.
- tabla se prelucreaza mult mai greu ca fibra (taiat, ciocanit, sudat) - la tabla nu ai voie sa gresesti, tre sa masori de 100 ori inainte sa pui flexu - fibra pusa pe ambele parti (senvis) ale piesei are o rezistenta ff apropiata de cea a tablei - fibra se lucreaza mult mai repede (cei care au facut capote la mine pot sa confirme viteza de lucru) - din fibra se pot efectua modele infinit mai complexe - am vazut la multe masini unde s-au sudat elemente din tabla cum s-a miscat piesa sudata/chitul din acea zona (inclusiv pe masina mea in trecut) - ca dezavantaj clar al fibrei este ca "fibra dauneaza grav sanatatii" si cred ca mai sunt, momentan astea mi-au venit in cap |
da...e ceva ceva...;) oricum cert este ca te pricepi si faci o treaba destul de buna..
am si io o intrebare ca tu esti in domeniu asta...io am multe denivelari pe capota mai ales la varf deasupra grilei...ce as putea sa ii fac? |
cred ca acolo te poate ajuta un tinichigiu.. ori sa le scoata la cald ( daca sunt mici ) ori indreptate si chituite.. dar ... caluculeaza mana de lucru la tinichigiu si o piesa de la dezmembrari ...;)
|
3 Attachment(s)
sal asa ceva poate face un magician cum ai mai fost numit si sincer mai bine asa iti ziceai k meriti .............bafta in continuare si sa imi dai si mie o varianta daca nu faci exact asta
sunt 2 modele |
laguna1, imi pare rau dar nu prea fac astfel de modificari care necesita matrite. ar merge si fara matrite dar e foarte complicat si greoi, deci nu.
pentru o capota, pleoape ceva te ajut cu mare placere. |
Quote:
@laguna 1: fac eu bari de genul, custom, de la 0 |
stie mihai de ce nu face bari de la zero si alte piese de dimensiuni foarte mari
Laguna 1 mi-a zis mihai de bara aia, am pus o intrebare, dupa ce am un raspuns de la ei te anuntam cat costa piesa cu totul. |
TM32CIP, nu. am mai scris o data pe topic ca nu fac bari, praguri si alte piese bazate pe matrite si te-am rugat sa folosesti pm atunci cand se poate.
|
3 Attachment(s)
eleron toyota auris
|
plus mini prelungire de capota :P revin cu poze peste 20 de ani cand o vopsesc :P multumesc mihaiiii !!!
|
de ce nu i-ai facut pleoape daca nu iti permitea :P
|
Quote:
fortata permite :P au iesit super ok multumita lui Mihai o sa vezi dupa ce o vopsesc ;) |
poate imi traduceti si mie ca io nu inteleg ce chineza vorbiti
|
Faci treaba buna, am citit toate paginile si imi plac lucrarile tale care le-ai postat aici. Spor la treaba si mana sigura in continuare ;)
|
4 Attachment(s)
mersi SV25MBN
- capota de golf 4 "proaspata" - suport pentru ceasuri pe stalp (leon 1P) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning