Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 GTT Big Frenky (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/71975-renault-5-gtt-big-frenky.html)

B 89 WRC 07-01-09 07:09

Re: Renault 5 GTT Big Frenky

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 1961980)
Vorbesti in cunostinta de cauza sau din auzite?.... daca te pricepi asa bine, impartaseste-ne si noua din experienta ta legata de management al motorului si de conceptul de electronica rudimentara.

fata de alte electronici nu dau nume este mult inferioara dar cu bani putini nu poti sa cumperi si calitate

B 89 WRC 07-01-09 07:13

apropo cine incearca sa ia foc ca e bun mega squirt si incearca sa-l ridice in slavi nu are rost asa ca daca va simtiti prost ca a-ti cumparat asa ceva e numai alegerea voasta pt o suma de bani cumperi ce ti se ofera de banii aia nu stam sa dam explicatii fiecare care stie ce face si ce nu face mega squirt intelegeti ce vreau sa spun si cu asta sper ca am lamurit pe toata lumea

yknot 07-01-09 09:13

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1962478)
fata de alte electronici nu dau nume este mult inferioara dar cu bani putini nu poti sa cumperi si calitate

Ar trebui sa iti poti sustine afirmatiile si sa poti oferi detalii.... de exemplu sa faci comparatii gen acuratete in milisecunde, marimea hartilor(?x?), datalogging, porturi pentru comenzi externe... etc .... mie personal mi se pare de departe cea mai buna alegere calitate vs. bani.
Stiu si eu pareri din partea unor oameni priceputi in ale tuningului care recunosc ca nu folosesc MS din cauza ca este prea stufos si sunt prea multe variabile de setat.

P.S. nu vorbesc din auzite ;)

SGM-ule, ori tu ai facut "reclama" la Megasquirt? :))

tm8bnz 07-01-09 09:36

Bai,adevaru e ca daca vrei un sistem de operare ieftin si rudimentar alegi Linux,nu Windows...NU ? :lol:
Unii nu prea inteleg principiul Open-Source,apoi se ghideaza pe logica "dom'le daca e scump e bun" ! ;)

yknot 07-01-09 09:44

asa e, eram intr-o grava eroare, recomand MOTEC daca aveti pile la o banca care da credite usor :))

NightDevil 07-01-09 16:02

De unde Bani de motec ...

http://px2.sfstatic.com/handlers/Get...d=210016&w=120Renault 5 GTT BigFrenky...2

B 89 WRC 07-01-09 16:30

mega ssssssssssssbleah raman la aceeasi parere e mai bun decat electronica masini dar slab pt un stand alone

yntisar24 07-01-09 17:47

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1962476)
ai si tu pe masina ?

deocamdata nu am ,dar stiu alte persoane care folosesc asa ceva .......daca tot spui ca nu este bun.....argumenteaza...........sustin ceea ce am spus deoarece am amici care au pe masina .........si sunt foarte multumiti ......u ce ne recomanzi mai bun daca tot..............

B 89 WRC 07-01-09 18:08

va recomand o masina stock astea cu modificari nu prea sunt bune se strica des
nu are rost sa dam termeni si explicatii unii oricum nu au habar de ei de ca sa imi racesc gura de pomana
yntisar tu ai putea sa-ti intrebi amicii anumite detalii daca nu le gasesti pe net

alex_gsi 07-01-09 18:12

Frumoase jantele MaMen de unde le ai luat ca vreau si eu ???:D

B 89 WRC 07-01-09 18:13

de pe net tot ce vrei gasesti pe net :))

alex_gsi 07-01-09 18:27

intrebarea era la mishto ........jantele le are de la mine.........salutare;)

yknot 08-01-09 11:40

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1959836)
are scris mare pe usi superchips sau ceva de genul... cu ce crezi ca il sponsorizeaza firma respectiva? :)

cred ca il sponsorizeaza cu chips-uri :D

nospherat 08-01-09 12:14

doamne...era doar o intrebare...

NightDevil 01-02-09 20:38

4 Attachment(s)
Noutati ...
are 4 roti la fel :))

All times are GMT +2. The time now is 19:35.

- Copyright 2026 4Tuning