![]() |
Re: B 01 P Y F
poze cu noua vopsea? curios cum arata:P
|
Quote:
Ce sa se auda ma ast si eu finante:D k nu prea e bani aq :sad: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
:D
Quote:
arata bn stai sa o termine sa vezi ce mf e;) |
la cum arata vopseaua aia aruncata pe ea, cred ca si un graffiti facut de mine arata mai bine!Mai bine o lasa-i cum era vopsita!
|
te asigur ca in realitate arata mult mai bine ;) multa lume m-a intrebat unde am vopsito si cand le-am spus unde si cum le-au cazut fata ... si in plus nu e terminata ...pozele sunt mai vechi...
|
pai unde si cand si cum??oricum nu prea arata exceptional.....
|
Quote:
si in fatza incearca sa legi mai bine culorile ca ai unghiuri prea mari intre culori si ma refer in special la aripa care intalneste pilonul si usa... acolo fai ceva o curba neagra peste portocaliu parerea mea |
afara in timp ce batea vantul si mai venea si o picatura ... :smile: oricum vreau doar culoarea in talon :lol::lol: ca dupa va fi vopsita ca la carte :twisted:
|
deci sa inteleg ca e doar de fatada? vopseaua asta?
|
doar nu eram nebun sa imi vopsesc cu sprayu afara masina pe bune :)))))
|
mai sunt si oameni dastia:)))
e vopsita cu sprayul???????=)))) nu te cred..... :)))) |
Cred ca e doar data sa fie data k se apropie rar ..oricum nu merita sa o faca ca lumea sa dea 20 de mil si sa mai dea ink odata iar 20....nu avea rost ..as vrea sa o vad si eu live k am vazuto prin berceni ca acolo stau...si tata aa avut dacia dar a dat-o ...
|
Quote:
Insanerzw ma bucur ca ma intelegi :lol: cand o termin iti dau un pm si cand treci pe giurgiului imi zici |
daca ii chiar cu sprayu...pai meriti si laude la cum arata :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning