![]() |
Re: Matizu' meu
Asta este culoarea lui. ;)
Am kit de curatare pentru filtre de aer. ;) Majoritatea YED-urilor sunt de culoarea asta. Da, renunt la ideea de proiectoare. Momentan, nu e nevoie, pentru ca nu sunt imperative. Sunt alte lucruri de facut. ;) |
10 Attachment(s)
Update-uri... ca n-am mai trecut pe aici de ceva timp...
Saptamana trecuta a primit un volan sport (am eliminat bulina din centru pentru ca vreau sa o personalizez - atat cea centrala, cat si cea de jos) si un TIPS la teava de esapament pentru un design mai decent. Azi n-am avut ce face pe acasa si m-am dus la service sa imi spal masina... Acolo, am zis sa incerc sa vad cum ar arata masina cu jante pe 14 - marca KM, dar din pacate distanta intre prezoane era mai mare si nu am reusit sa fac testul... Dar daca tot am ajuns acolo si masina n-avea roti, m-am gandit sa mai fac ceva... Rezultatul in pozele anexate - va astept cu pareri. :) Pe langa pozele cu "pricina" am facut poze si la adaugirile de data trecuta... |
Nu prea ma omor cu volanele astea sport, dar sincer... asta chiar da super bine :) In schimb nu prea imi place alegerea facuta cu rosu pe etrieri, eu as fi mers fie pe albastru inchis fie pe negru. Oricum bravo tie ca ai grija de masina! Felicitari ca ai ales sa pastrezi masina si sa ai grija de ea! Numai bine!
|
daca te gandesti sa vinzi jantele si eu nu mi-am luat inca, sa imi dai un semn. caut de ceva vreme ceva ieftin care sa ma scape de tabla din spatele capacelor :)
|
Quote:
Stiu ca rosu nu era culoarea potrivita pentru etrieri, dar asta a fost la indemana si eram curios sa vad cum iese. Singurul lucru cu care merge acel rosu este stopul spate. :) Pe viitor le voi face un albastru deschis, precum masina. :) Quote:
Dupa cateva lovituri in borduri (o tanti a avut masina inaintea mea), nu poti trece cu usurinta de 90 la ora pentru ca simti volanul ca o piftie in mana... tremura de te ia dracii. Concluzia: deformare foarte usoara. Si nu numai la mine am auzit problema asta cu viteza de 90 la ora pe jante CMS. |
mama mama ce volan avem :eyebrow:
si lasa forumuŽ, misca-te la cafenea :x |
marfa volanul marfa inceput marfa tot...bafta in continuare..
|
La volan mai e de lucru si la lampile spate custom, care sper sa fie gata dupa licenta. :)
|
Toata lumea de pe forumu asta e ocupata cu licenta? :D
|
Daca ne-a mancat in partea dorsala sa facem facultatile? :lol:
|
Licenta, si in cazul meu restantele de final :lol:...sunt cuvintele de ordine in perioada asta:(
P.S. Arata frumos asa cu rosu...si eu am aproape la fel la opel:D...ii pacalim pe astia ca avem Brembo :lol:. |
Quote:
|
- UPDATE -
Iata cateva detalii privind masina: - an de fabricatie: 2004 - norma de poluare: euro 2 - km rulati in momentul achizitionarii: aproximativ 38.000 - consum estimativ: * urban - 7l / 100 km * extraurban - 5-6l / 100 km - cost de achizitie: 3000 euro - data achizitionarii: februarie 2008 - jante din fabrica: CMS - putin cam lovite Va prezint imbunatatirile de la achizitionarea acestuia: - vopsire capota / "ochelari" in culoarea normala a masinii - montare turometru - blue light - filtru de aer YED2600 - kit xenoane 6000k 35W - H.I.D. SuperVision + LED-uri pozitii albastre - priza de aer pentru asigurarea unui flux de aer rece catre filtru de aer (inca in lucru) ... - tips (esapament) - montare bec pentru iluminarea portbagajului - montare LED-uri albastrui la numarul spate - volan sport - TypeR - vopsit etrieri + tamburi in culoarea rosie - buzzer avertizare faruri aprinse - temporizatori stergatoare Planuri de viitor: - vopsirea etrierilor + tamburilor - culoare bleu deschis - stopuri custom - micsorarea gardei la sol cu aproximativ 4-5 cm - jante noi (14"/15") / repararea CMS-urilor - vopsea noua, sau revospirea integrala a masinii + rectificarile caroseriei (unde este cazul: hayon, usi dreapta, capota, barele fata/spate) - kit exterior custom - bord custom - kit turbo 0.8l |
1 Attachment(s)
Modificare triple:
- la asta am lucrat zilele astea (vedeti atasament) - vreau sa imi spuneti daca e ok, sau daca o dau in kitsch, daca as face stopurile in felul asta pe Matiz? Explicatie: Numai pe pozitii imi vor sta ledurile (cercul) aprinse. ps: stopul e unul de test... nu luati in seama crapaturile si semnalul spart. |
1 Attachment(s)
O simulare "slabuta" de cum ar arata pozitia pe masina:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning