![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am montat azi serpii. Nu am avut timp sa leg serpii de restul evacuarii si am mers asa cu ea prin oras. Nu va iaginati ce galagie poate face si ce rateuri da la decelerare. In schimb, trage mult mai prost si e si normal din cauza ca, fiind evacuarea foarte scurta, nu are contrapresiune. Dimineata la prima ora pun si restul evacuarii si revin cu detalii.:lol:
|
te rog fa si tu o poza dupa ce pui toata evacuarea la loc, de la nivelel asfaltului sa vad cat de jos ies tevile de la serpi pana la catalizator
|
6 Attachment(s)
Quote:
bafta:lol: |
sare rau in ochi dunga aia de la numere(cea portocalie) in rest este frumoasa masina si are si motor tare.......poate mai pui o filmare noua cu ea
|
Quote:
sa stii ca ai dreptate... am sa schimb suportul de numar ca nici mie nu-mi place. am sa fac si cateve filmari...:lol: |
sal.
deci, pana la urma esti multumit de ceea ce ti-a trimis. ma bucur ca intr-un final e bine sal si succes in continuare |
Quote:
da, acum e OK...felicitari pentru show-ul de la TIBCO, a iesit bine de tot; Bafta si tie si mai tinem legatura, poate ne vedem la ceva legale, ca sunt curios cum merg HAI-urile. Sa traiesti, |
ms mult si ma bucur ca esti multumit,
cu ce-a mai mare placere data viitoare sper sa ne vedem la ceva legale H A I pa ! |
ar trebui sa ne vedem ca incerc sa nu ratez nici un eveniment de genul asta. Si sunt tare multumit de masina cum merge acum. Am batut zilele trecute destul de tare ( 2 lungimi de masina) un TT de 225 CP + soft RBN => minim 250 CP, daca nu mai mult. :lol: Asa ca sper sa pun probleme multor masini din clasa asta.
Bafta |
Oricat de bine ar trage bmwu' un tt de 225 si cu soft ar trebui sa te rupa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning