![]() |
Am incercat sa pun si alta poza dar e de 3mb ca e facuta la rezolutie mare nu e vina mea :roll: si imi tot da this page cannot be displayed sau ceva de genu asta :? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
redimensioneaz-o (1024x738 de preferabil)[/quote]
nu le am cu astea :roll: dar o sa gasesc o posibilitate |
nimeni nu mai porezinta nimika
|
sa stapanesti rechinu sanatos ;)
|
merci.. :D
|
DragosATJ mai figureaza printre noi??...k sunt curios de planurile lui cu fuego`u!!
|
Hmmm....pai sa incep o sa pun si poze....da e kam urat afara si masinile sunt cam..jegoase....incep cu prima....Renault Megane Classic Albastru 1.6e (PH-30-RGA) pe urma Mazda 6 Top-Line gri-sobolan 2.0 TDI (nu stiu nr p dinafara..k e d leasing) asa......Fiat Punto 1.2(PH-20-RGA....neinteresant)...si piesa de rezistenta zic eu LADA NIVA 4X4 Fabricatie 2005 Nou nouta....asta-i baza...(masina d ***...cik e pt vanatoare)......pai in rest despre mine..nush..doar momo ma stie d aci d p forum...restu poate stiu ori Mazda ori Renaultu d prin oras.....o sa bag si poze...zbye zbye
|
1 Attachment(s)
1.9 TDI 115 cp
|
1 Attachment(s)
inca cateva poze
|
4 Attachment(s)
am si eu un peugeot 206 e al meu dar peste un an pana atunci il alearga mama...:P si eu doar cand imi da voie ea :lol:
|
Nu mai fiti rautaciosi :)
|
mi ai sters post-urile tng.....
m ai suparat data viitoare nu te mai iert si te dau pe maian politiei.....raule :twisted: :twisted: :twisted: |
tng ...nu intzeleg dc mi`ai shters postu` dar fie!! ce am zis yo este un adevar!!! dak veneau cu ele la intalniri conduse de prieteni era ceva!! cum vine un rechin!!! fie acuma...u shtii mai bine !!
|
da boss ai dreptate cum zici tu ne vedem peste un an pe sosea....dar nu cred...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning