Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B-05-npa (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68590-05-npa.html)

Alexis_PSA 26-08-10 14:00

Re: B-05-npa

frumoasa daciana , ce ai mai facut la ea? bafta la modificat in continuare

Dinte87 27-08-10 20:39

ft frumoasa masina.....taie o spira din arcuri fata/spate ca sai modifici garda la sol,o toba sport si...cam att....masina arata perfect....mult noroc so stapanesti sanatos...

Marica 18-10-10 13:46

Salut, ce se mai aude de batranica?:D

tataru24 29-04-11 15:58

salutare...ai o dacie foarte frumoasa...imi culoarea..ii mai deosebita....sa ai grija de dansa si multi km fara incidente...bafta si numai bine

rob3rt0 29-04-11 17:00

Cred ca a fost o Dacie frumoasa!!:lol:

deniel 30-04-11 18:36

Da asa e , a fost o dacie frumoasa. Nu ma lasat inima sa o dau la remat asa ca o tin in garaj,am inceput sa vand piese de pe ia ( ma bucur ca am prieteni cu dacii). Problema a aparut la sudurile de la oalele spate, adica s-au rupt si degeaba le sudam,in ultima seara cand am iesit cu ia, am fost oprit si de politie, amenda mare, certuri,etc si m-am suparat mai rau si am decis ca nu o mai scot din garaj.Imi e dor de ia , avem multe amintiri impreuna,:sad:

dog99 01-05-11 02:33

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 4292803)
Da asa e , a fost o dacie frumoasa. Nu ma lasat inima sa o dau la remat asa ca o tin in garaj,am inceput sa vand piese de pe ia ( ma bucur ca am prieteni cu dacii). Problema a aparut la sudurile de la oalele spate, adica s-au rupt si degeaba le sudam,in ultima seara cand am iesit cu ia, am fost oprit si de politie, amenda mare, certuri,etc si m-am suparat mai rau si am decis ca nu o mai scot din garaj.Imi e dor de ia , avem multe amintiri impreuna,:sad:

chiar foarte multe amintiri de mici tanci ce eram :)

Cosmin-SNR 01-05-11 11:41

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 4292803)

Daca ai avea ambitie, ai putea lua o caroserie tipla, si pui tot de pe NPA-ul original pe asta, numere serii tot tot vopsea absolut tot, si il ai din nou pe NPA, stiu ca nu ai mai vrea sa faci asta, dar totusi imi place si mie masina aia...sincer, ar fi pacat sa nu mai revii din nou cu ea pe strazi, si cum zice si Ionut(Dog99) Cate amintiri aveati cu ea, cand erati adolescenti, fiecare facea cate ceva cu ea, cate un spectacol si te simteai rege cand DACIA ta facea furori printre celelalte domnisoare.. Bafta si sper sa ti cont de sfatul meu!

deniel 02-05-11 14:35

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4294016)
Daca ai avea ambitie, ai putea lua o caroserie tipla, si pui tot de pe NPA-ul original pe asta, numere serii tot tot vopsea absolut tot, si il ai din nou pe NPA, stiu ca nu ai mai vrea sa faci asta, dar totusi imi place si mie masina aia...sincer, ar fi pacat sa nu mai revii din nou cu ea pe strazi, si cum zice si Ionut(Dog99) Cate amintiri aveati cu ea, cand erati adolescenti, fiecare facea cate ceva cu ea, cate un spectacol si te simteai rege cand DACIA ta facea furori printre celelalte domnisoare.. Bafta si sper sa ti cont de sfatul meu!

Multumesc pentru sfat.Anu asta fac o pauza pentru ca tre sa strang bani pentru casatorie,dar la anu.....cu siguranta o sa ma urc tot in dacie ca vorba aia ' e prima iubire 8),

CT-93-YUX 21-01-13 05:41

Mai traieste babuta? :D

All times are GMT +2. The time now is 17:48.

- Copyright 2026 4Tuning