![]() |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
trebuia sa lasi poza complecta, sa se vada si geamul spart, dar oricum e super poza. am remarcat-o cand m-am uitat la toate pozele facute la timi
|
6 Attachment(s)
Locatia perfecta fiind ocupata de tine, am incercat sa gasesc si eu alte unghiuri din care sa fac pozele. :lol:
Cred ca te refereai la genul acesta de poze: |
wow ... de unde v-ati adunat atatia ? :)
|
Deci am diclesat acolo un Audi A4,un Citroen C3,si un Merc A-Klasse. Nu se simteau aiurea acolo,intre Opel-uri ??
|
@Spark pozele sunt de la intalnirea ClubOpel AR&TM din 21 februarie de la Timisoara. Mai multe poze aici si un clip
In 10 ianuarie intalnirea Opel dintre cele doua orase s-a tinut la Arad. Poze: aici Urmatoarea intalnire AR&TM v-a fi probabil peste vre-o luna, undeva in zona Aradului, la iarba verde :D @eMH cei care au venit cu Audi A4, Citroen C3 si Merc A-Klasse sunt prietenii nostri, care la un moment dat au avut Opel. Au schimbat masina dar nu si prietenii. Noi suntem in primul rand prieteni si abia apoi useri pe un forum. Daca vrei sa vii alturi de noi la una din viitoarele intalniri esti bine primit indiferent ce model de masina ai. :-) ... Ce spirit de observatie ai! :D |
Quote:
Omule...era o gluma :| Imi dau seama ca s'teti prieteni,ca asa e pe peste tot,nu poti sa stai cu cineva doar pt ca are o anumita masina,trebuie sa iti fie prieten. P.S.: Imi e cam greu sa vin la intalnirea voastra...sunt in Madrid :D |
frumoasa intalnire :D)) tineteo tot asa
|
6 Attachment(s)
Poze facute azi. Era prea frumos apusul de soare ca sa nu imi schimb directia de mers :lol: si sa imortalizez momentul.
|
Quote:
o fi ea om, dar putin respect ca e doamna ! :D |
4 Attachment(s)
dedicatie speciala pt Lili :D
|
pacat de iepurele ala,ii strica tot farmecul bad boy-ului si ale farurilor...
|
pai gandestete ca e vorba de o domnisoara blonda.. si era ceva de genu "blonda'" scrisa pe lateral
|
Felicitari in primul rand pentru masinutza...Black Pearl...arata superb...nu cred ca este nevoie sa schimbi absolut nimic la ea;)
off topic: masina aia din imagine..este cam aiurea...pacat de vopsea...emblema din fata...se vede clar ca a fost rupta (sau sa fie si alea "pietre swarosky" ?) si inlocuita cu cea de "pleiboi" desi masina pare sa apartina unei "pitipoance" :lol: |
6 Attachment(s)
Multumesc @andi_cimpean
Cateva poze mai recente. |
Se pare ca e nevoie sa iti zic si aici... SCHIMBA JANTELE !!! :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning