![]() |
Re: noutati auto-expuneti doar ce noutati gasiti !
urataaaaaaaaaaaaaaa , e ca si cum ai transforma un seria 5 e60 normal in coupe ...nu se potrivesc deloc si arata de parca ar fi intrat trenul in el
|
:peace::peace:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un nou concept numit Insecta îşi propune să ofere inspiratie pentru o noua directie de design pentru Lamborghini. Masina a fost conceputa de romanul Iulian Bumbu care are o diploma de Master in Car Design de la Milano prestigioasa scoala de design şi un stagiu de trei luni de la Centrul STILE Alfa
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru RS6 , nissan Gt-r combi nu reprezinta nimic dupa parerea mea ...audi rs6 are 560 cai , cu aproape 100 mai multi , cuplu mult mai mare ...since nu stiu ce sa zic , dar nu cred ca bate pe rs6
|
nu totdeauna cred ca conteaza caii putere mai important e cum e ''aplicata puterea pe astfalt''.
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
is curios la crash testuri cum iese :)
|
Poi nu prea are cum sa iasa.. numai pachet .. :lol:
|
in europa o sa se vand la pretul de 5000 de euro .
|
parerea mea este ca si rs6 si s8 sunt un mod interesant de a-ti arunca banii pe geam.
Nici masina sport , nici masina mega comfortabila , nici masina exotica , sunt simple masini din clasa mare si de lux , supra motorizate. In consecinta pret excesiv .... ptr o masina care nu face multe chestii in plus fata de o varianta cu motor mai mic, exceptind acceleratie in linie dreapta , .... care nu e mare fiilosofie. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning