Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   VRETI CLUB IN GALATI???? (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/6776-vreti-club-galati.html)

frost_dani 25-05-06 08:56

Re: VRETI CLUB IN GALATI????

mda shi yo sunt pentru...in leg cu ,clubul........dar sunt prea mic :((k sa intru shi yo...dar stiu sa conduc:)):peace:

BlonduGL 26-05-06 18:58

toti stim :)) Cel putin la nefesu si la colin mc rae :P

frost_dani 26-05-06 21:31

Quote:

Originally Posted by BlonduGL
toti stim :)) Cel putin la nefesu si la colin mc rae :P

ete na shi tu acum....p bune chiar stiu sa conduc o mashina adevarata....;)

MauS 26-07-06 14:02

Merge chestia cu acest club.... ma bag si eu! :D

TazzY 26-07-06 15:26

Se pare ca o sa mai dureze inca catziva ani... 5-6... Ce zici Underground..'? :D

ranek 26-07-06 15:29

hai ma tazzy , da'o draq de treaba //// asa incurajezi u formarea unui club in gl ?! :D

MauS 31-07-06 12:09

Pana la urma...se intampla ceva in Galati cu acest club? Am gasit si ceva adepti prin Tulcea care pot face "naveta" la GL.
Sponsorizez cu stickere (LOGO-ul clubului) pe primii 50 de membrii care se inscriu:p

MauS 31-07-06 21:28

O.K. ........ vad ca nu am nici un efect asupra voastra .... maresc miza........ primii 75 de membrii au stickere moaca si o bere fara alcohol............

ala eu..... ala eu......

daca o tinem tot asa, imi voi umple masina de 75 de stickere cu logo-ul clubului (club care nici macar un nume nu are inca) ....
ID-ul meu de mess este: mausro
Daca sunteti interesati contactati-ma... putem schimba pareri..etc.etc.

ranek 31-07-06 22:45

stai linistit k nu o sa sara nimeni aici pe forum , mai vb , ne int la un "suc" ;) sper sa mai vina lume ... :)

frost_dani 01-08-06 14:30

mah yo masa baga pt club dak as fi mai mare dar nu pot ca nu am sanse la varsta asta....mashina nu am ca nu am varsta corespunzatoare pt carnet...abia la anul imi iau mashina ca face fratele 18 ani....dak sar face vreun club in gl yo as fi bucuros chiar dak nu ma primiti in el...:)

TazzY 01-08-06 18:21

Dani daca o tzinem asa, cand o sa ai tu vreo 19 ani o sa apara si clubul... dont uari... :D

frost_dani 01-08-06 20:46

:lol:tare...sa speram:)

MauS 01-08-06 21:15

Quote:

Originally Posted by frost_dani
mah yo masa baga pt club dak as fi mai mare dar nu pot ca nu am sanse la varsta asta....mashina nu am ca nu am varsta corespunzatoare pt carnet...abia la anul imi iau mashina ca face fratele 18 ani....dak sar face vreun club in gl yo as fi bucuros chiar dak nu ma primiti in el...:)

Te primim in club doar daca porti tricou cu LOGO-ul clubului.... :p =)) dar citez: s-ar putea sa faci vreo 19 ani pana cand vom face clubul....

MauS 01-08-06 21:17

aaaa.... referitor la postul de mai sus... n-am un FIX cu "LOGO-ul" clubului.... :shock:

frost_dani 01-08-06 21:29

bai yo am sa port un tricou daca asta vrei...:)...spunemi cum ai vrea sa fie logo-ul ca til fac yo...ca am destula experienta...la facut de astea...;)uite id meu ca sa mai vb jamy_dani

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning