![]() |
Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??
Quote:
Oricat ar sustine o femeie ca isi iubeste prietenul/sotul... si ca nu are ochi pt altcineva... Nimic nu dureaza o vesnicie. La un moment dat iesi din saptamana oarba fie ca ai avut o revelatie si ti-ai dat seama ca nu e barbatul visurilor tale, fie se gaseste un tip si mai bun decat actualul, care iti trezeste niste emotii pe care le uitasei de ceva vreme. Suntem cu totii oameni... cu caracteru`n buzunare :lol: |
o fi bine?
o fi rau? cred ca depinde de cat de deschis o sa poti aborda pe urma problema, pentru ca ca intr-adevar, se intampla tuturor. daca ai omul potrivit langa tine, totul se rezolva, chiar daca lucrurile sunt expuse chiar si public, de le intelege toata lumea, desi se prefac toti ca nu stiu, tot poti trece peste. totul depinde de cat de mult esti dispus sa accepti, sa intelegi, sa constientizezi cata din vina iti apartine, cat de mult sau de putin ai fost dispus sa acorzi atentie, afectiune, interes, pentru ca intotdeauna exista un motiv de ti s-a intamplat, sunt multe lucruri de luat in calcul... e mult de spus, nu pot vorbi la general despre situatii particulare, dar ideea e ca totul se intampla din vina amandurora, in caul ca erau deja doi la momentul respectiv, si nu doua entitati separate cu doua lumi separate... |
in egala masura.....doar femeile sunt egale cu barbatii...nu?:tetter:
|
NU, barbatii nu vor fi niciodata egali cu femeile.
Si raman la parerea de baza ca barbatul inseala mai mult decat femeia. Motivarea sa? Sa aibe cat mai multe trecute prin pat. Si asa, in lume, femeile sunt de 2 ori mai multe decat barbatii. :lol: |
mda...la asta nu mam gandit nicodata:suspiciou
|
psstt
depinde si de barbat .. sincer pe mien nu ma intereseaza palmaresu ... prefer sa am uan a mea .. doar a mea pana la adanci batraneti |
Quote:
In alta ordine de idei, fie vorba intre noi, femeile inseala mai mult, dar sunt mai parsive decat barbatii si isi acopera tacticos urmele. Oricum, motivatie lor este "sentimentala"...hmm...sentimentala my ass! Cand de fapt e "foame" la mijloc sau mai stiu eu ce:)) Poate o sa-mi pun multe fete in cap pentru postul asta dar asta e. Am prietene care imi povestesc lucruri multe si asta e rezultatul "dezvaluirilor". Personalmente nu as face nici in ruptul capului asa ceva; ma rog, atata timp cat este vorba de o persoana care merita. |
...eu una te sustin!si stiti ce ma deranjeaza cel mai tare?cind exact aceste fete/femei(ca stai linistita ca si mai incolo asa este situatia),o fac pe sfanta,si ataca altele cu gura mare,pentru ca alea nu sunt dispuse sa le tina "spate", ca nu prea au multe de ascuns...
si totodata,cred,ca fac mai mult pentru ca sa fie bagate in seama,nu pentru simpla placere...pentru ca doar in asa fel sunt capabile sa atraga atentia asupra lor. |
Quote:
|
@ Trixi...da, ai mare dreptate. Sunt multe bagatoare de seama...alias c*rve...desi m-am gandit de la bun inceput sa nu folosesc termenul asta dar n-am putut sa ma abtin.Ma bucur ca mai exista si femei de acord cu opinia pe care am exprimat-o mai sus. Multumesc!
@bodyspeed in cele mai multe cazuri este, din pacate, exact asa cum ai zis tu. Dar daca, printr-o minune iti dai seama la timp...e de bine:D...dar asa cum ai spus si tu, sansele sunt slabe. Si intr-adevar poate este mai bine si pentru e, pentru ca nu poti sta langa o persoana care nu te apreciaza la modul la care ar trebui. |
sincer...nu prea mai exista incredere intre sexe...asta asa din cate am obs eu
|
parerea mea e ca femeile inseala mai putin decat barbatii sau chiar deloc pot sa spun
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Daca tu spui ... |
da..femeile E sfinte...
|
femeile nu inşeală deloc? generalizarile ar trebui sa aiba la baza o motivatie solida, e prea putin probabil sa stii tu, sau eu, sau oricine altcineva ce fac majoritatea femeilor(sunt 3 miliarde) si in ce fel isi mentin ordinea in relatiile lor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning