![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
Quote:
Si tocmai asta e, ca o masina exotica nu mai are nevoie de tuning, performantele, designul si pretul o scot in evidenta oricum si o fac diferita de restul....uitate la Reventon sau FXX Evoluzione de 880 CP....ti se pare ca ar mai avea nevoie de ceva modificari? Nu cred ca cineva ar cumpara un Ferrari sa il modifice, dar o Calibra daca o iei, rar te gandesti sa o lasi stock ;) Sincer, nu m-ar deranja un thread cu Masini Exotice in Cluj, ca doar apar tot mai multe pe la noi :) Chiar azi am vazut in parcare la subsol la Iulius un Corvette portocaliu :) |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
Quote:
Cat depre exotice stock Vs Masini tunate.. e mult de discutat.. si e normal ca parerile sa difere... |
Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ
Dupa atatea divergente , masinile de lux ale orasului au propriul lor thread.
Postati controlat.:!: |
5 Attachment(s)
Perfect! Respectele mele ;)
___________________________ Ceva gasit pe alt site...un Brabus R classe B7 performance kit, 287 hp / 211 kW. apare destul de des prin oras... P.S. Fac cinste cu un litru de benzina la cine pozeaza 599GTB-ul lui Pazkany :lol: |
Quote:
|
poi nu o zis nu stiu care ca`i parcata in reprezentanta la opel?
|
2 Attachment(s)
din seria vecina "italianca" (vezi postul de la pagina 7) o noua masinutza..am facut poza prin decembrie..daar nu am upoadat`o :) o stiti ?
|
Quote:
si mai prietene, ia pune tu o poza si cu inculpata, nu numai cu victimele ei :)) |
Quote:
Thanks |
Quote:
ptr un litru nu mreita.. sa ies.. din casa.. zi si tu macar un 10 litri si asa mai merge.. :P |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Banuiesc ca se stie felina .
|
Quote:
ok, si un litru de apa plata e bine... :P cand am un pic de timp ma duc sa ii fac niste poze... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning