![]() |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
Salut!
vlad_VSV - Nu...partialul tine de reducerile pentru forum. Integral ar fi fost 26-27 ron, dar ca reducere pentru forum, desi nu putem suporta la covorase curieratul integral suportam o parte si voua va raman 15 ron. In sistemul de discounturi e mai detaliat totul. Oricand doresti, iti stam la dispozitie. Multumesc! Mircea |
as vrea si eu o tavita portbagaj pentru passat 2001-2005 berlina
|
Salut!
soimica - sunt pe stoc. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. Daca doresti, si daca ne suni azi pana la pranz pentru datele de facturare si de livrare, tot azi pleaca spre tine. Multumesc! Mircea |
Salut,
Ai tavita portbagaj pentru Vectra C Carvan ? Daca da, la ce pret pentru noi astia mai din forum? :) |
Salut!
adrian.v - 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Probabil ca doar cateva zile vom mai face livrari in tara. Daca doresti, te rog sa ne suni pana la pranz pentru datele de facturare si de livrare. Ceau! Mircea |
Salut,
O tavita portbagaj pentru o honda accord 2007? daca este si un pret te rog.... |
Salut!
belial - sedan sau touring? Difera, evident. 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Avem pe stoc. Craciun Fericit! Mircea |
Vreau sa stiu daca exista tavita pentru Opel Insignia 5 usi si daca da ce trebuie sa fac pentru a cumpara 1buc.
Multumesc |
Salut!
speedman2006 - pe stoc nu avem pentru ca sunt inca putine Insignia la noi. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. In data de 17 primim marfa si, daca vrei, putem sa comandam si pentru masina ta. Daca nu-i cu suparare si daca poti astepta, te rog sa ne suni azi-maine ca sa o putem prinde pe livrarea urmatoare. Mai mult, trebuie sa si identificam mai bine modelul, pentru ca la Insignia liftback (5 usi) sunt 2-3 modele de portbagaje in functie de dotari. Ceau! Mircea |
Salut Mircea , am primit azi covorasele pentru fiat punto , se potrivesc perfect , sunt foarte multumit de ele , mersi mult ! Recomand , foarte serios , comanda ajunge extrem de repede !
|
Tot eu revin , azi a vazut covorasele un amic si vrea si el , tot pentru punto 2001 , dar el vrea sa fie negre , ca a mele is gri , care le-ai trimis ... astept raspuns daca ai pe negru ? sau doar cum mi-ai trimis mie asa is toate ? ce s-ai zic ?
|
Salut!
vlad_VSV - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si pentru ca ne-ai recomandat si prietenilor tai. Cat despre culoare - mi-ai cerut si ti-am dat si link catre poze unde se vedea ca sunt gri. Sper sa nu te deranjeze. Trebuie sa aducem asa pentru ca acesta e singurul producator care are in catalog covorase pentru aceasta masina. Ceau! Mircea |
Am inteles , deci pentru punto 2001 doar pe gri se gasesc ! La mine nu e problema de culoare , sunt super multumit de cum arata :)
|
Salut! Pentru Opel Vectra C hatchback , ai si la ce pret , te rog? in cat timp ajunge? Merci...
|
Salut!
Haurar - Vectra C HB - tavita pentru portbagaj 151 ron ; covorase de cauciuc 120 ron. Reducerile in functie de produs si de combinatia de produse pe comanda - mai jos. Livrarea in 24-48 de ore de la comanda. Reduceri pentru forum la tavite, bandouri sau cotiere 10% reducere sau curierat gratuit; la covorase (cauciuc si mocheta) suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron Ceau! Mircea |
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning