![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
cate cluburi au aparut in ultimele 6 luni in iasi ?
|
cui pasa ? :D -> discutie de cafenea.
|
Īn afară de o mașină cu tunning , ce trebuie să mai ai să faci parte dintr-un club?
Să fii acceptat de membri deja intrați acolo? Sau care e treaba? |
Multi nu inteleg, dar intrarea intr-un club nu e ca angajarea. La cluburi nu vii cu "CV"-ul (fisa de inscriere sau adresarea directa). Intr-un club intri prin prietenie, intr-un club membri nu sunt colegi de munca ci sunt prieteni. Din cate stiu eu, asa este. :D
P.S: Nu am spus-o cu rautate! si scuzati off-topicul. |
7 Attachment(s)
In curand o sa ma mut in Iasi si poate reusesc si eu sa intru in vreun club, de preferinta HPR, bineinteles daca ma primesc baietii...
Asta e masina mea: TT 1,8T quattro 224 hp.. |
Chiar acum vorbeam de masina ta , in tg-neamt :)
Frumoasa , si sa ai parte de ea.. Sa dea domnu” sa o inmatriculezi cat mai repede! |
DarkNight_Racer asa ai adus-o din Peninsula nu? Cat te-a ajuns toata minunatia? Imi poti lasa un PM cu ceva detalii legate de masina te rog frumos!
Multumesc! |
2 Attachment(s)
Quote:
Si singura problema e sa o inmatriculez ca e cam scumpa taxa.... P.S...asa arata inainte: |
DarkNight_Racer sa ai grija de ea ca e tare frumoasa! Singurul lucru ce mi se pare ciudat e evacuarea,pozitia ei. In rest e faina! Sa o stapanesti cu placere si sa ii dai in pedala doar atunci cand trebuie! Te astept in Iasi sa o vad mai bine!!!
Restul: sunteti off topic! Ma apuc sa va dau cartonase rosii?Asa pe banda rulanta? Sau incetati? Ce aveti de gand? Astepr un raspuns clar! Gata s-a inteles clar: RFT e compusa din Logan Club & Friens. Ok? Aleks te rog mult fa o curatenie pe aici,ca eu nu pot sterge mai nimic. Hot Wheels ia si fa-ti datoria de moderator sau daca nu renunta la ea! Lasa pe altii sa isi faca treaba ![/ |
Quote:
plus ca dupa semnatura, vad ca deja esti intr-un club, al celor din neamt |
Da!!! masina a fost bulita in circumstante necunoscute, dar s-a reparat si din cate se vede a iesit mult mai bine....
Deocamdata fac parte din RedLine Tuning Piatra-Neamt pt.k is membru fondator, dar in curand o sa ma mult in Iasi si atunci cred ca o sa renunt la clubul meu actual.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma rog, nu o lua ca o chestei agresiva din partea mea, era un punct de vedere....poate ajungi cu masina in iasi,si o sa avem ocazia sa vbm...sa imi arati bijuteria |
OFF TOPIC !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning